TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
06:20 Op de Rooster
In deze aflevering ontvangt Johan Segers Vlaams Minister President Kris Peeters, en leggen ze zalm, mosselen, tarbot op de grill.
«
»
06:45 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
07:15 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
07:40 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt onze chef een stuk vlees klaar dat wel eens een slecht imago heeft: de hamburger.
«
»
08:00 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
08:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
09:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
09:40 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
10:05 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
10:30 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
11:05 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
11:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
12:20 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
13:10 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
13:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
14:00 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
14:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
14:55 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
15:25 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
15:45 Op de Rooster
In deze aflevering ontvangt Johan Segers Vlaams Minister President Kris Peeters, en leggen ze zalm, mosselen, tarbot op de grill.
«
»
16:15 De dagschotel
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
16:25 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
16:50 De zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef vanalles lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw! Hij maakt zalm die hij verpakt in een kruidenkorst en serveert met pasta van courgette.
«
»
18:00 Njamma Mia!
Toscane kennen we van de scheve Toren van Pisa, zijn hoofdstad Firenze en nog een heleboel andere troeven. Maar ook op culinair vlak houden ze daar van het goede leven.
«
»
18:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
18:35 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique brengt een bezoek aan het huis van Panamarenko en deelt zijn passie, chocolade, met die van Panamarenko, de kunst.
«
»
19:00 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
19:25 Vlaanderen Kookt
Frietkotuitbater Marc Dehenau uit Geraardsbergen maakt voor Jan konijn met bloedsaus, een gerecht dat al ettelijke decennia in zijn familie circuleert.
«
»
19:45 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
21:10 Steffi 's Healthy Pleasures
Pralines halen als cadeau en ze dan helemaal zélf opeten. Het is een gekende guilty pleasure. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde pralines met een smeuïge vulling.
«
»
21:30 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
21:55 Vlaanderen Kookt
In Diest is Jan te gast bij Tineke Van Hove. Ze is hoogzwanger van dochtertje Elise maar dat belet Tineke niet om samen met Jan een pikant gerechtje klaar te maken: Kip Tikka Masala.
«
»
22:15 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
22:45 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een vrouw die kookt met kilo's passie en een vleugje glos: Dagny Ros! Ze maakt kip à l'orange.
«
»
23:30 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
00:00 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
00:20 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
00:50 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
01:15 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
01:45 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
02:10 De gezonde goesting
Stoemp met worst & biefstuk met frietjes en een colaatje erbij. Het zijn klassiekers waarop Steffi vandaag gezonde alternatieven geeft.
«
»
02:35 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
03:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
03:25 Steffi 's Healthy Pleasures
Pralines halen als cadeau en ze dan helemaal zélf opeten. Het is een gekende guilty pleasure. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde pralines met een smeuïge vulling.
«
»
03:40 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
04:00 Vlaanderen Kookt
In Diest is Jan te gast bij Tineke Van Hove. Ze is hoogzwanger van dochtertje Elise maar dat belet Tineke niet om samen met Jan een pikant gerechtje klaar te maken: Kip Tikka Masala.
«
»
04:15 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
04:40 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
04:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een vrouw die kookt met kilo's passie en een vleugje glos: Dagny Ros! Ze maakt kip à l'orange.
«
»
05:20 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
05:45 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers