TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft beloofd dat hij de vaat zal doen, maar eigenlijk ziet hij dat niet zitten. Hij kan het werkje niet van zich afschuiven. Plop en Lui gaan hout sprokkelen en Kwebbel wil schilderen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en anderen raken verslaafd aan een spel met munten, wat de stad kwetsbaar maakt voor dieven. Dulcinea bedenkt een plan om af te rekenen met gokken.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Grug heeft geen zin om zijn taken uit te voeren en laat een dubbelganger zijn werk doen. Eep en Thunk proberen het project van een stel valsspelers te saboteren.
«
»
09:05 Hallo K3
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de Gouden panda bemachtigen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte openen de jacht op een overvaller die een juwelier bestolen heeft. Hun onderzoek kent een verrassende ontknoping. Een jonge vrouw vreest dat ze achtervolgd wordt.
«
»
12:25 Lisa
Lisa steelt een kopie van de Chulo-spot uit Gerts kantoor en stuurt die op naar de Hotspot-wedstrijd, met vermelding van Jonas en Mark als makers van de spot.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Hanne en Trudy besluiten Rudi te confronteren met zijn gedrag, dat stilaan helemaal uit de hand loopt. June ontdekt dat Stan heeft gelogen.
«
»
14:25 Wittekerke
Max is erg ongerust omdat Elke vannacht niet naar huis is gekomen. Terwijl hij een zoekactie start, komt zij thuis en biecht Arne haar stommiteit op.
«
»
15:40 Private Practice
Charlotte lijdt al een tijd aan slapeloosheid en is zelfs zo ten einde raad dat ze bij Pete aanklopt voor een 'alternatieve behandeling'.
«
»
16:45 Spoed
Sinds ze halsoverkop uit de Ardennen is teruggekeerd, heeft Babs niets meer van haar vriend Bob gehoord. Ze beweert dat het haar niets kan schelen, maar haar collega's weten beter.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
Een officier vermoedt dat een inwoner van de Verenigde Staten die terugkeert uit het Caribisch gebied iets verbergt. Twee bouwvakkers waren aan het lunchen toen ze per ongeluk bij de grens aankwamen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Na de ontvoering van een 8-jarig meisje houden de stagiairs een buurtonderzoek. Vince en Sami vinden een aanwijzing die wel eens voor een doorbraak kan zorgen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Lisa loopt in paniek naar Massa, heeft nood aan pillen, maar wanneer ze het binnenplein oploopt, dreigt ze onder een grote liftwagen terecht te komen.
«
»
20:35 Familie
Stefanie is verbaasd wanneer Benny de kant van Jonas kiest. Simon wil nieuwe confrontaties met Jonas vermijden en vertrekt een paar dagen naar zee.
«
»
21:10 Met vier in bed
In Neeroeteren, een deelgemeente van Maaseik, deden Bert en de Finse Mervi amper 10 maanden geleden hun guesthouse Mervi Heleena open.
«
»
21:55 Costa Belgica
Vijf Vlaamse makelaarsfamilies wonen en werken in Spanje. Zij doen er alles aan om hun Vlaamse klanten aan hun droomplekje onder de Spaanse zon te helpen.
«
»
23:00 Code 37
Terwijl speurders het lijk van Franco Fedrigo ontdekken, krijgt het team van de zedenrecherche een oproep binnen vanuit bordeel El Paradiso. De Kosovaarse prostituee Nadia is er van de trap gevallen.
«
»
00:10 Reef Break
Wanneer in de jungle een vliegtuigwrak en goud wordt gevonden, wordt de zoektocht geopend naar de vermiste passagier.
«
»
01:05 Private Practice
Charlotte lijdt al een tijd aan slapeloosheid en is zelfs zo ten einde raad dat ze bij Pete aanklopt voor een 'alternatieve behandeling'.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je ziek kan worden.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers