TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Een plek onder de zon - Ver weg of dichtbij
Fitnessfanaten Mike en Andree zijn op zoek naar een pand waar ze even kunnen ontsnappen aan alle drukte. Wordt het de Spaanse Costa Tropical of blijven ze dicht bij huis?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
De modellen dienen deze keer als inspiratiebron voor de ontwerpers bij het creëren van een streetstyle look voor een fotoshoot. Gastjuryleden: Georgina Chapman en Kelsea Ballerini.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
12:00 Mystery Diagnosis
Wanneer Bob Williams wakker wordt, is hij blind aan één oog. - Vanaf het moment dat de kleine Ryan is geboren, vinden dokters dat hij er vreemd uitziet.
«
»
12:55 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
13:55 Project Runway
Het is tijd voor de JC Penney Challenge en daarbij moeten de ontwerpers de damesmode van morgen ontwerpen met stoffen en ontwerpen die normaal gezien enkel voor heren worden gebruikt.
«
»
14:45 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:00 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
17:00 Sturm der Liebe
Franzi kijkt wanhopig toe hoe Tim door de politie als verdachte wordt afgevoerd. Ook Linda en André worden verdacht. Linda is blij wanneer haar zoon Steffen arriveert om haar te steunen.
«
»
18:05 Neighbours
Ned wil het vechten achter zich laten, maar een ex-tegenstander dreigt ermee zijn familie iets aan te doen. Susan maakt zich zorgen over de groeiende band tussen Finn en Elly.
«
»
18:30 Blind Getrouwd - Australia
Ook de laatste vier stellen beginnen aan hun huwelijksreis. Op exotische locaties leren ze elkaar beter kennen en hopen ze dat de romantiek opbloeit.
«
»
19:50 De Pfaffs
De zusjes moeten vandaag naar Brussel voor een fotoshoot voor P-Magazine. Na het ontbijt vertrekken de zusjes naar de fotoshoot, maar Debby ziet dit niet zitten. Ze heeft last van stress.
«
»
20:30 Supernanny US
Ben en Maria Corry hebben vier dochters: Lily (7), Blakely (4), Tenly (2) en Taylor (1). Ben werkt als militair verpleegkundige en is soms maanden weg van huis waardoor Maria er alleen voor staat.
«
»
21:30 Boer zkt vrouw Australië
Voor het eerst in de 'Boer zkt Vrouw Australië'-geschiedenis komen alle boeren en hun dames samen voor een uitbundig Italiaans feest. Een onverwachte gast zorgt voor een verrassing van formaat.
«
»
22:50 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Marina & Donny, Courtney & Brad en Chris & Grant staan voor hun moeilijkste opdracht tot nu toe: hun ouders inlichten over hun huwelijk.
«
»
00:00 Blind Getrouwd - Australia
Ook de laatste vier stellen beginnen aan hun huwelijksreis. Op exotische locaties leren ze elkaar beter kennen en hopen ze dat de romantiek opbloeit.
«
»
01:20 Embarrassing Bodies
Het artsenteam trekt met de mobiele kliniek richting Leicester. Daar worden ze opgewacht door een vrouw die zich zorgen maakt over haar dubbele tepels.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers