TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Relic Hunter
De vampier graaf Stanislaf wordt opgeschrikt door gebonk op de deur. Gelukkig kan hij ontsnappen via een geheime doorgang.
«
»
12:40 Relic Hunter
In Centraal-Amerika worden Sydney en Nigel bedrogen door hun gids wanneer ze erin slagen een beeldje met smaragdogen uit de Aztekenpiramide te halen.
«
»
13:40 All New Traffic Cops
Sergeant Paul Cording reageert op een oproep over een gepensioneerde vrouw die gevallen is in de badkamer en met haar lichaam de deur blokkeert.
«
»
14:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
15:35 My Wife and Kids
Michael is opgetogen om naar een klasreünie te gaan. Maar dan wordt hij uitgedaagd door een vroegere rivaal voor een danswedstrijd. En daar zet hij niet zijn beste beentje voor.
«
»
16:05 The Nanny
Maxwells broer Nigel verblijft een tijdje in New York. Aangezien Maxwell het zelf veel te druk heeft met zijn nieuwste productie, stuurt hij hem op pad met Fran.
«
»
16:40 The A-Team
Het A-Team raakt betrokken in de muziekbusiness wanneer een zanggroepje wordt bedreigd door hun oude label.
«
»
17:40 Relic Hunter
Nigel ontdekt dat hij vreselijk veel lijkt op een rivaliserende relikwiejager en moet zijn dubbelganger nadoen om een magische boog te vinden.
«
»
18:35 Fresh off the Boat
Nadat Matthew onverwacht ontslag neemt bij Cattleman, vraagt Louis aan Eddie om in het restaurant te komen werken. Die heeft echter oog op een promotie en weigert het aanbod.
«
»
19:05 What We Do in the Shadows
De vampieren gaan naar hun eerste menselijke Super Bowl-feest. Guillermo's zoektocht naar maagden legt een dodelijke dreiging bloot.
«
»
19:35 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een kettingbotsing op de drukke A64. Een van de betrokken bestuurders is er erg aan toe en wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
20:30 Chicago P.D.
Een kandidaat-burgemeester wordt door een sluipschutter doodgeschoten. De politie moet de dader zien te vinden voor deze nog een volgend slachtoffer maakt.
«
»
21:25 Chicago P.D.
Voight en Ray Price moeten een bendeoorlog zien te voorkomen voor er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. Burgess denkt na over haar toekomst met Blair.
«
»
22:15 Lookalikes
Piet De Praitere gaat op bezoek bij paranormaal medium Vivienne, de lookalike van Birgit Van Mol.
«
»
22:50 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:20 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
00:00 Spuiten en slikken op reis
Sophie reist door Nepal en ziet hoe de positie van de vrouw hier nog veel te wensen over laat.
«
»
00:55 My Wife and Kids
Jr. is zo onder de indruk van de baby, dat hij ervan overtuigd is dat hij niet goed genoeg is om voor zijn eigen zoon te zorgen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers