TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Lucy en Bela hebben Dirk bewusteloos naast het meer gevonden en bellen de politie. Al snel wordt duidelijk dat het geen ongeluk was. Werner laat Günther geloven dat de Sonnbichlers problemen hebben.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Flashdance
De 18-jarige Alex Owens heeft geen gemakkelijk leven. Overdag werkt ze als lasser in een staalfabriek en 's avonds danst ze in een bar. Ze droomt hardop van een carrière als professionele danseres.
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Ted krijgt het moeilijk wanneer hij een aantrekkelijke jonge vrouw ontmoet, die gepassioneerd bezig is met het redden van de Landmark Building.
«
»
17:00 How I Met Your Mother
Marshall en Lily proberen uit te zoeken hoe ze een baby met het geslacht van hun voorkeur kunnen krijgen. Ondertussen krijgt Robin te kampen met een irritante collega.
«
»
17:30 Modern Family
Mitchell gaat samen met Phil naar Hero-Con, verkleed als hun favoriete personages van de serie 'Clash of Swords'.
«
»
18:00 Modern Family
De familie Pritchett-Dunphy-Tucker zorgt voor heel wat vuurwerk bij de jaarlijkse optocht voor Onafhankelijkheidsdag, waarvan Jay de aanvoerder mag zijn.
«
»
18:30 The Simpsons
Ter gelegenheid van Halloween pakt Bart uit met enkele spannende, ijzingwekkende verhalen.
«
»
19:00 The Simpsons
Marge en Homer moeten naar het oudercontact op school voor een evaluatie van Lisa en Bart. Homer wil enkel naar de leraar van Lisa waar hij niets dan lof krijgt toegezwaaid over zijn dochter.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins helpen Tani Rey en Quinn Liu om Junior Reigns te redden, die is ontvoerd voor de gestolen lijst van undercover CIA-agenten.
«
»
20:30 Catch Me If You Can
Frank Abagnale Jr.doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot en nooit twijfelt iemand aan zijn kunnen, maar intussen licht de amper twintig jaar oude Frank iedereen op.
«
»
23:05 Bad Company
CIA-agent Kevin Pope is tijdens een geheime missie om het leven gekomen. Zijn collega Oakes wil Popes tweelingbroer Jake Hayes inhuren om de opdracht tot een goed einde te brengen.
«
»
01:20 Magnum P.I.
Magnum en Higgins helpen Tani Rey en Quinn Liu om Junior Reigns te redden, die is ontvoerd voor de gestolen lijst van undercover CIA-agenten.
«
»
02:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers