TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, speelt Plop met de katapult. Klus wil ook het speeltje uitproberen en wel meteen. De kabouters krijgen ruzie en beginnen te vechten.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Het cement komt echter niet op de juiste plaats terecht.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:00 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat is verstrooid en belooft om voor twee verschillende groepen te rijden in de paardenrace. Artephius tovert een dubbelganger tevoorschijn met twijfelachtige vaardigheden.
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Nadat Eep huisarrest heeft gekregen omdat ze rotzooi heeft gemaakt met haar vrienden, wedt ze dat haar vader het nog geen dag als tiener kan uithouden.
«
»
09:00 Hallo K3
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
De commissaris wil een dealer in amfetamines ontmaskeren. Daarom stuurt hij Sami undercover op de verdachte af. Een man met een schotwonde wordt zwaargewond aangetroffen op straat.
«
»
12:25 Lisa
Wanneer Gert de spot van Chulo van Jonas opeist, besluit Lisa Jonas te helpen en een kopie te maken van de harde schijf waar het spotje opstaat.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Deviltime: Mulder & Degryse
Jan Mulder en Marc Degryse kruipen in het hoofd van bondscoach Roberto Martínez, maken hun ideale opstelling bekend en praten over de sterktes en zwaktes van de tegenstander van vanavond.
«
»
14:20 Wittekerke
Celine en Peter laten hun dochtertje Laura dopen in het kerkje van Wittekerke. Robin heeft de zeilers uitgenodigd die hem op de Noordzee hebben opgepikt. Lotte is echter niet zo blij met de redders.
«
»
15:30 Private Practice
Addison kan Pete maar niet uit haar hoofd krijgen, ondanks de aanmoedigingen van haar vrienden om haar energie anders te besteden. Allan, de ex-vriend van Violet, brengt een bezoekje aan de kliniek.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Tom logeert nu al een week bij Anneke en Koen. Tessa Certijn is opgetogen als ze hoort dat de tiener naar huis wil terugkeren en laat hem vertrekken. Haar vertrouwen wordt zwaar beschaamd.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
In Blaine wordt de wietpijp van een rondtrekkende reiziger ontdekt. Douanebeveiliging ondervraagt een Mexicaanse staatsburger met vreemde reisplannen.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte openen de jacht op een overvaller die een juwelier bestolen heeft. Hun onderzoek kent een verrassende ontknoping. Een jonge vrouw vreest dat ze achtervolgd wordt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Lisa steelt een kopie van de Chulo-spot uit Gerts kantoor en stuurt die op naar de Hotspot-wedstrijd, met vermelding van Jonas en Mark als makers van de spot.
«
»
20:35 Familie
Stefanie is razend op Jonas en wil zich bij Simon gaan excuseren. Guido vreest dat hij enkel als een 'verzetje' moet dienen. Mathias heeft groot nieuws voor Cédric.
«
»
21:10 Met vier in bed
Deze week trekt 'Met Vier in Bed' naar Limburg. In Kinrooi, de meest noordoostelijke gemeente van Vlaanderen, ligt Orgel Thuis, de B&B van Evelyne en Ludo.
«
»
21:55 Alloo in de nacht
Midden in de nacht wordt het treinnet hersteld. Luk rijdt mee met tien specialisten. Om twee uur 's nachts bezoekt hij de drukkerij van een krant.
«
»
23:10 Code 37
De 15-jarige Celeste Wilders lijkt het slachtoffer te zijn van een stalker die haar pakketjes met pikante lingerie opstuurt. Moeder Anne-Sophie verdenkt meteen haar buurman Pascal Cardinaels.
«
»
00:15 Chicago Fire
Cruz moet het team klaarstomen voor The Polar Plunge, de traditionele nieuwjaarsduik. Herrmanns terugkeer in de kazerne verloopt moeizaam.
«
»
01:10 Private Practice
Addison kan Pete maar niet uit haar hoofd krijgen, ondanks de aanmoedigingen van haar vrienden om haar energie anders te besteden. Allan, de ex-vriend van Violet, brengt een bezoekje aan de kliniek.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je snel rijk kan worden.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers