TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Nadja beseft dat haar plan niet werkt en in paniek overweegt ze om te vluchten. Lucy en Bela maken een wandeling aan het meer en doen een vreselijke ontdekking.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Under The Tuscan Sun
Schrijfster Frances Mayes kampt sinds haar scheiding met een writer's block en een depressie. Op vakantie in Toscane koopt ze in een bevlieging een vervallen villa.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Barney gooit zijn charmes in de strijd om Ted te overtuigen hem het nieuwe GNB-gebouw te laten ontwerpen. Ondertussen belt Robin Don op in dronken toestand.
«
»
17:10 How I Met Your Mother
Wanneer de groep Robin plaagt omdat ze geen echte New Yorkse is, zet zij de tegenaanval in door te bewijzen dat ze een glimp van Woody Allen kan opvangen.
«
»
17:40 Modern Family
Wanneer DeDe langskomt voor een verrassingsbezoek, raken Mitchell en Cam het eens over haar invloed op hun leven. Phil, Luke, Alex en Haley hebben slecht nieuws voor Claire.
«
»
18:10 Modern Family
Haley ontmoet de ouders van Arvin, maar door een speling van het lot komt het tot een onverwachte reünie met al haar ex-vriendjes.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer blijft in bed terwijl Marge en de kinderen naar de kerk gaan. Hij komt tot de ontdekking dat hij zo over veel meer vrije tijd beschikt en daar geniet hij volop van.
«
»
19:05 The Simpsons
Lisa vindt zichzelf lelijk en Homer wil haar helpen. Hij schrijft haar in voor een schoonheidswedstrijd.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Niet lang nadat Magnum opgeroepen wordt voor een geheime missie ontdekken zijn vrienden dat de missie het werk is van een bende criminelen.
«
»
20:30 Sailing Into Love
Biologielerares Claire ontdekt dat een projectontwikkelaar een resort wil bouwen op Blue Island. Ze begint aan een missie om dat te voorkomen en krijgt daarbij hulp van de knappe schipper Tom.
«
»
22:15 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln en Amelia moeten een anonieme bommenlegger opsporen die een reeks gebouwen in Manhattan in het vizier heeft. De Bone Collector en zijn vrouw hebben huwelijksproblemen.
«
»
23:10 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De tienerdochter van een politicus wordt ontvoerd voor losgeld. Het team start een race tegen de klok om haar te redden. Ze ontdekken bovendien de identiteit van de Bone Collector.
«
»
00:00 9-1-1
In de nasleep van een vliegtuigcrash snellen Bobby en zijn team ter plaatse op zoek naar overlevenden. Ondertussen probeert Athena de gemoederen te bedaren op de luchthaven.
«
»
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers