TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Een plek onder de zon - Ver weg of dichtbij
Harde werkers Matthew en Myra zijn klaar om te genieten van een welverdiend pensioen. Maar waar ze die tijd zullen doorbrengen, blijft een dilemma: Cheltenham of de Spaanse Costa del Sol?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
De ontwerpers moeten deze keer inspiratie halen uit de film 'Descendants 2'. Gastjuryleden: Dove Cameron en China Anne McClain.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
11:55 Mystery Diagnosis
Baby Tristan bijt compulsief op zijn lippen en zijn ouders denken dat er iets ernstigs aan de hand is. Janelle King heeft last van vreemde tintelingen in haar tenen en wil weten wat dat betekent.
«
»
12:50 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
13:50 Project Runway
De modellen dienen deze keer als inspiratiebron voor de ontwerpers bij het creëren van een streetstyle look voor een fotoshoot. Gastjuryleden: Georgina Chapman en Kelsea Ballerini.
«
»
14:45 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:00 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
17:00 Sturm der Liebe
Lucy en Bela hebben Dirk bewusteloos naast het meer gevonden en bellen de politie. Al snel wordt duidelijk dat het geen ongeluk was. Werner laat Günther geloven dat de Sonnbichlers problemen hebben.
«
»
18:05 Neighbours
Paul is genoodzaakt om een deel van zijn aandelen in Lassiters te verkopen aan Pierce. Door alle commotie mist Pierce een generale repetitie voor zijn huwelijk met Chloe.
«
»
18:35 Blind Getrouwd - Australia
De laatste vier vrijgezellen van dit seizoen stappen in het huwelijksbootje. Martha weet alles van make-up en is gekoppeld aan gymleraar Michael.
«
»
19:55 De Pfaffs
Debby en Nicolas willen over enkele dagen hun zonnebankcentrum openen en er is nog heel wat werk aan de winkel.
«
»
20:30 V.C. Andrews' Pearl In The Mist
Een jaar is verstreken sinds Ruby haar intrek nam bij haar vader. Wanneer zij en haar tweelingzus Giselle naar een meisjesinternaat worden gestuurd, hoopt ze dat dit een nieuwe start kan betekenen.
«
»
22:25 Extreme Love Stories
Autumn wil een andere carrière en hoopt dat haar vriend haar keuze zal respecteren. - Kunstenaar Elan toont zijn geheime wapen bij het versieren van vrouwen: zijn vriendin Kat.
«
»
23:25 Blind Getrouwd - Australia
De laatste vier vrijgezellen van dit seizoen stappen in het huwelijksbootje. Martha weet alles van make-up en is gekoppeld aan gymleraar Michael.
«
»
00:40 Embarrassing Bodies
Dr. Pixie krijgt bezoek van een vrouw met een gesloten vagina. Bij dr. Christian komt een man langs die niet kan lachen. Een jonge vrouw vraagt hulp aan dr. Dawn om haar van nachtmerries te verlossen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers