TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 First Knight
Lady Guinevere is van plan om met koning Arthur te trouwen om zo haar land te beschermen. Wanneer ze in handen van prins Malagant dreigt te vallen, slaagt Lancelot erin haar te redden.
«
»
13:45 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeval nabij York tussen een vrachtwagen en een Ford Fiesta. De jonge bestuurder van de Ford zit gekneld in zijn voertuig.
«
»
14:45 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
15:40 My Wife and Kids
Michael krijgt een onvoldoende op een cursus kinderverzorging voor grootouders. Vanessa en Jr. willen hem daarom niet langer als babysit.
«
»
16:10 The Nanny
Terwijl Fran babysit op Harley, de hond van televisiester Jay Leno, en Chester, de hond van C.C., krijgt ze te horen dat de fiscus haar dringend wil spreken in verband met haar belastingaangifte.
«
»
16:40 The A-Team
Het A-Team heeft copycats. Maar in tegenstelling tot de echte bende, heeft het valse team niet veel goeds in petto.
«
»
17:40 Relic Hunter
In Centraal-Amerika worden Sydney en Nigel bedrogen door hun gids wanneer ze erin slagen een beeldje met smaragdogen uit de Aztekenpiramide te halen.
«
»
18:35 Fresh off the Boat
Eddie krijgt een nieuwe vervangleraar Engels, die alternatieve lesmethodes gebruikt. De jongen is enthousiast en doet het verbazend goed, maar Jessica keurt de werkwijzes van de leraar helemaal af.
«
»
19:05 What We Do in the Shadows
De vampieren houden een seance om een geestenprobleem op te lossen, maar ze maken het probleem alleen maar groter.
«
»
19:30 All New Traffic Cops
Sergeant Paul Cording reageert op een oproep over een gepensioneerde vrouw die gevallen is in de badkamer en met haar lichaam de deur blokkeert.
«
»
20:30 Hail, Caesar!
Eddie Mannix is een Hollywoodfixer die problemen oplost voor grote filmsterren. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.
«
»
22:25 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
23:00 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:30 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
00:05 My Wife and Kids
Michael is opgetogen om naar een klasreünie te gaan. Maar dan wordt hij uitgedaagd door een vroegere rivaal voor een danswedstrijd. En daar zet hij niet zijn beste beentje voor.
«
»
00:35 The Gifted
Lauren stopt met slapen om de krachten te vermijden die haar in haar dromen richting Andy drijven. Blink overtuigt de Morlocks om Caitlin de neergeschoten Glow te laten redden.
«
»
01:35 The Chi
Cruz moet een moeilijke beslissing nemen. Brandon komt meer te weten over het verleden van Douda. Jerrika heeft verrassend nieuws in verband met haar carrière.
«
»
02:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers