TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de beste danser van het kabouterdorp is. Zijn vriendjes geloven hem niet en dus wordt er een danswedstrijd georganiseerd.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus is naar de kabouterkapper geweest. Lui wil niet naar de kapper want hij is bang dat die in zijn oor zal knippen.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Julien en Maurice staan voor een gevecht op de gladiatorschool. Mort reist naar een andere dimensie. Sage overtuigt Clover ervan dat Koto niet alleen maar slecht is.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Nu het team eindelijk compleet is, beseft de gelaarsde kat dat hij niet weet hoe hij hen moet leiden in de strijd om Uli te redden. Een dappere strijder stapt naar voren.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Eep en Thunk ontdekken toevallig een schat met eieren. Oma krijgt nieuwe vrienden die net zo chagrijnig zijn als zij.
«
»
09:00 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte zijn op zoek naar een witte bestelwagen die zich ophoudt in de buurt van de school. Een meisje beweert immers dat de chauffeur haar wou ontvoeren.
«
»
12:25 Lisa
Lisa wordt onwel op de set en blijft hierdoor afwezig op de shoot. Toch blijkt het een succes, met een rolletje voor Katja en Elke die er een succesvolle eerste opdracht op heeft zitten.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Het televisie-interview van Peter zindert nog na in de gebouwen van VDB. June vindt het vreemd dat er op het internet niets terug te vinden is over Kirsten of het ongeluk.
«
»
14:25 Wittekerke
De weddenschap van Kevin en Robin om met de jetski naar Engeland over te steken is dramatisch geëindigd: alleen de politieman is teruggekeerd.
«
»
15:35 Private Practice
Addison kan Pete maar niet uit haar hoofd zetten, ondanks de aanmoedigingen van haar vrienden om haar energie aan iets anders te besteden.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
De ontwenningskuur van Tom verloopt zeer moeizaam. Hij huilt onophoudelijk en de afkickverschijnselen lijken alleen maar toe te nemen. Toch wil Luc de dosis methadon niet opdrijven.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
Een jonge Brit arriveert op Detroit Metro Airport om een Amerikaanse vriend van het internet te bezoeken.
«
»
18:15 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
De commissaris wil een dealer in amfetamines ontmaskeren. Daarom stuurt hij Sami undercover op de verdachte af. Een man met een schotwonde wordt zwaargewond aangetroffen op straat.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Lisa
Wanneer Gert de spot van Chulo van Jonas opeist, besluit Lisa Jonas te helpen en een kopie te maken van de harde schijf waar het spotje opstaat.
«
»
20:35 Familie
De beslissing van Lars slaat in als een bom bij Wolff & Bos. Iedereen heeft het raden naar de reden. Vanessa en Mathias blijven zich onwennig voelen bij de situatie.
«
»
21:15 La La Land
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano om de eindjes aan elkaar te knopen.
«
»
23:40 The Sea of Trees
Verdoofd door verdriet reist Arthur Brennan af naar een mysterieus bos aan de voet van de Japanse berg Fuji, beter bekend als The Sea of Trees, waar men komt om na te denken over leven en dood.
«
»
01:50 Private Practice
Addison kan Pete maar niet uit haar hoofd zetten, ondanks de aanmoedigingen van haar vrienden om haar energie aan iets anders te besteden.
«
»
02:45 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
03:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Dat overkomt ook Lui en Plop. Wat nu?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers