TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Relic Hunter
Twee piraten hebben kapitein Flint in het zand ingegraven.
«
»
12:40 Relic Hunter
Sydney en Nigel zitten in de trein, ze zijn onderweg naar Queen Talib, een vriendin van Sydney. Ze zijn van plan om haar te helpen bij haar zoektocht naar een verdwenen artifact.
«
»
13:40 All New Traffic Cops
De agenten krijgen regelmatig af te rekenen met roekeloze bestuurders die zichzelf, maar ook andere weggebruikers in gevaar brengen.
«
»
14:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
15:35 My Wife and Kids
Michael is door het dolle heen wanneer hij verneemt dat hij bij zijn groot idool Michael Jordan op sportkamp gaat. Iedereen deelt in de vreugde.
«
»
16:05 The Nanny
Maxwell loopt toevallig zijn vader James en zijn stiefmoeder Joan tegen het lijf. De relatie tussen vader en zoon is al jaren bekoeld en daar wil Fran iets aan doen.
«
»
16:35 The A-Team
Kapitein Winnetka en zijn knappe dochter Carrie zijn hun Wild West Show aan het voorbereiden, wanneer ze het bezoek krijgen van drie ruige figuren.
«
»
17:35 Relic Hunter
De vampier graaf Stanislaf wordt opgeschrikt door gebonk op de deur. Gelukkig kan hij ontsnappen via een geheime doorgang.
«
»
18:35 Fresh off the Boat
Evan ontdekt dat er een nieuw Chinees koppel in de buurt is komen wonen. Louis en Jessica zijn aanvankelijk enthousiast, maar al snel botert het toch niet helemaal met de nieuwe buurtbewoners.
«
»
19:00 What We Do in the Shadows
De nieuwe dienaar van Nadja en Laszlo zorgt voor problemen voor een steeds nerveuzere Guillermo. De vampieren roepen de hulp in van een lokale dodenbezweerder.
«
»
19:30 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeval nabij York tussen een vrachtwagen en een Ford Fiesta. De jonge bestuurder van de Ford zit gekneld in zijn voertuig.
«
»
20:30 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
Wanneer hun rustige stadje wordt geteisterd door een zombie-invasie, bundelen drie scoutsjongens hun krachten met een stoere serveerster om de mensheid te redden.
«
»
22:15 The Gunman
Nadat sluipschutter Jim Terrier in Congo een machtig man heeft geëlimineerd, moet hij onderduiken. Wanneer hij jaren later toch weer in Congo komt, wordt hij zelf het doelwit van huurmoordenaars.
«
»
00:25 My Wife and Kids
Michael krijgt een onvoldoende op een cursus kinderverzorging voor grootouders. Vanessa en Jr. willen hem daarom niet langer als babysit.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers