TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Een plek onder de zon - Ver weg of dichtbij
De Australische Lisa wil dolgraag een vakantiehuis aan de Dinosaur Coast van Yorkshire, maar haar echtgenoot en hun kinderen willen liever een vakantiehuis nabij de Spaanse kust.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
Het is tijd voor de Sleepwear Challenge. Een slaapfeestje op het dak van het Empire State Building moet de ontwerpers de nodige inspiratie geven om indruk te maken op Heidi. Gastjurylid is Demi Lovato
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
12:15 Mystery Diagnosis
Zach West is een gezonde peuter, tot hij plots het vermogen verliest om te praten en te wandelen. De dokters staan voor een raadsel, maar daar neemt Zachs moeder geen genoegen mee.
«
»
13:15 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq toont hoe je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
13:45 Project Runway
De ontwerpers moeten deze keer inspiratie halen uit de film 'Descendants 2'. Gastjuryleden: Dove Cameron en China Anne McClain.
«
»
14:35 House Rules
Realityreeks.
«
»
15:50 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Nadja beseft dat haar plan niet werkt en in paniek overweegt ze om te vluchten. Lucy en Bela maken een wandeling aan het meer en doen een vreselijke ontdekking.
«
»
17:50 Neighbours
Paul eist dat Kyle zijn actie stopzet, anders zal hij er persoonlijk voor zorgen dat Kyle het zich voor de rest van zijn leven zal beklagen. Amy heeft een openhartig gesprek met haar vader.
«
»
18:20 Blind Getrouwd - Australia
We maken kennis met twee nieuwe stellen. Sam zoekt een zelfverzekerde vrouw, maar het is nog maar de vraag of hij de glamoureuze Elizabeth aankan.
«
»
19:50 De Pfaffs
Debby en Nicolas hebben na het harde werken eindelijk tijd om te ontspannen. Ze gaan hun goede vriend Christoff aanmoedigen voor zijn eerste optreden in Nederland.
«
»
20:30 The Beach
In Bangkok maakt toerist Richard kennis met Daffy. Die beweert dat hij het paradijs op aarde heeft ontdekt. Daffy pleegt echter zelfmoord en laat Richard een kaart na met de route naar The Beach.
«
»
22:45 Stumptown
Als de ex van Dex, de beroemde musicienne Fiona, in de stad optreedt, moet Dex haar tegen een stalker beschermen. Intussen blijft ze ook Grey negeren. Tookie en Cosgrove worden vrienden.
«
»
23:45 Blind Getrouwd - Australia
We maken kennis met twee nieuwe stellen. Sam zoekt een zelfverzekerde vrouw, maar het is nog maar de vraag of hij de glamoureuze Elizabeth aankan.
«
»
01:15 Embarrassing Bodies
De artsen van Embarrassing Bodies trekken de Spaanse stranden op, op zoek naar mensen met gênante aandoeningen. De eerste is David, die zich zorgen maakt over het gezwel op zijn testikel.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers