TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Er vindt een emotionele ontmoeting tussen Tim en Franzi plaats. Nadja vreest voor haar toekomst met Tim en bedenkt een plan. Michael beseft dat hij een dieptepunt heeft bereikt.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 A Mother's Crime
Aangespoord door haar minnaar, vermoordt Danielle haar man en ze slaat op de vlucht met haar jonge dochter Cali. Wanneer ze gevat worden, komt Cali bij Danielles zus Nikki terecht.
«
»
16:10 How I Met Your Mother
Marshall en Lily sluiten een geheim pact: zodra ze Barneys dubbelganger tegen het lijf lopen, gaan ze voor een baby. Ondertussen krijgt Robin eindelijk haar droomjob aangeboden.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Ted loopt zijn ex-vriendin tegen het lijf, Robin is verdrietig om Don en Marshall kan maar niet zwijgen over zijn wens om een gezin te stichten.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Wanneer de groep Barney's moeder helpt te verhuizen, ontdekken ze dat ze de hele tijd heeft gelogen over gebeurtenissen in haar zoons leven. Ondertussen overhaalt Robin Ted voor een blind date.
«
»
17:35 Modern Family
Het gezin Dunphy maakt kennis met het slimme vriendje van Haley en de brandweerman van Alex. Jay en Gloria ontmoeten de perfecte ouders van Joe's vriend.
«
»
18:05 Modern Family
Wanneer Jorge, de ex-vriend van Gloria, op bezoek komt, begint Jay te twijfelen aan wie de echte vader van Manny is. Phil is vastberaden om het perfecte cadeau voor Claire te vinden.
«
»
18:35 Modern Family
Wanneer Haley te horen krijgt dat haar baas op zoek is naar een speciaal product, grijpt ze haar kans om indruk te maken. Mitchell neemt Cam mee als passagier in een politiecombi.
«
»
19:00 Single Parents
Wanneer geen enkele goede ziel een bod doet op een 'lunch met KZOP's Will Cooper'-veiling, doen Poppy en Sophie er alles aan om ervoor te zorgen dat Dr. Biscuit een bod uitbrengt.
«
»
19:30 Single Parents
Ter gelegenheid van Angie's 30ste verjaardag organiseert Will een grote party in de stijl van het Ozzfest. Douglas gaat samen met Graham shoppen om het perfecte verjaardagscadeau te kopen voor Angie.
«
»
20:00 Single Parents
Will begint opnieuw te daten en laat hierdoor zijn plannen met Angie varen. Poppy en Douglas zetten zich samen in voor Rory's campagne om klasverantwoordelijke te worden.
«
»
20:30 Under The Tuscan Sun
Schrijfster Frances Mayes kampt sinds haar scheiding met een writer's block en een depressie. Op vakantie in Toscane koopt ze in een bevlieging een vervallen villa.
«
»
22:40 Good Kids
Vier middelbare scholieren die zich altijd braaf aan de regels gehouden hebben, willen tijdens hun laatste zomervakantie voor ze naar de unief gaan, eens alle remmen losgooien.
«
»
00:25 Modern Family
Het gezin Dunphy maakt kennis met het slimme vriendje van Haley en de brandweerman van Alex. Jay en Gloria ontmoeten de perfecte ouders van Joe's vriend.
«
»
00:50 Modern Family
Wanneer Jorge, de ex-vriend van Gloria, op bezoek komt, begint Jay te twijfelen aan wie de echte vader van Manny is. Phil is vastberaden om het perfecte cadeau voor Claire te vinden.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers