TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop heeft een pakje ontvangen. De kabouter is nieuwsgierig naar de inhoud en scheurt het papier. Het is een kistje, maar wat zit er in? Wat hij ook probeert, het slot is niet open te krijgen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een vreemde bal. Als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lang Leve Koning Julien
Clover komt terug op haar beslissing om lid te worden van Pams sekte. Mort maakt met Timo's radio contact met Julien en zijn vrienden, die problemen hebben met de chimps.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en zijn vrienden gaan op zoek naar de Golem om hen te helpen met hun missie. De dappere kat kan zijn team er niet van overtuigen dat hij de sterkste is.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Thunk en Eep zijn het slechte humeur van hun moeder zat en willen haar op een goede manier verrassen. Eep jaagt op een ongrijpbare nachtmerrie.
«
»
09:00 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
09:25 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een meisje beweert door haar stiefmoeder te zijn opgesloten in de garage, maar die ontkent elke betrokkenheid. Eric en Brigitte zoeken uit wie van beiden liegt.
«
»
12:20 Lisa
Elke wordt door Lisa gecast als model voor de campagne van Chulo. Remco ziet zijn kans schoon om als haar manager aan de slag te gaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Peter houdt niet van de manier waarop Simon zaken doet. Hij wil hem op zijn plaats zetten. Steeds meer mensen binnen VDB hebben weet van Rudi's nachtelijke escapades.
«
»
14:25 Wittekerke
Robin heeft Kevin uitgedaagd om met de jetski naar Engeland te varen. Lotte is als enige op de hoogte van de weddenschap. Ze maakt zich grote zorgen over hun veiligheid.
«
»
15:35 Private Practice
Cooper huurt de 'entertainer' Ginger in voor Sam om hem een zetje te geven zodat hij aan zijn nieuwe leven als single kan beginnen. Hierdoor wordt niet alleen Naomi jaloers, maar ook Addison.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Het is een understatement dat Luc Gijsbrecht een streng man is, maar vandaag is hij gewoonweg grof. Hij stuurt patiënten zonder onderzoek naar huis en kaffert verpleegsters uit.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor onderzoekt samen met Sami en Vince een inbraak. Al snel merken ze dat het deze keer niet om een gewone inbraak gaat.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Lisa
Pilar houdt Gert tegen om Lisa te zoenen. Ze blijft bij Lisa slapen, die 's morgens een black-out blijkt te hebben. Pilar vreest dat Lisa verslaafd is aan de pillen.
«
»
20:35 Familie
Guido komt voor een onaangename verrassing te staan, die ook nog een staartje krijgt. Zjef ontvangt opnieuw een pakje en dat leidt tot argwaan bij Rudi. De gemoederen lopen hoog op.
«
»
21:10 Met vier in bed
Op de linkeroever van de Schelde ligt de Antwerpse gemeente Zwijndrecht. Omringd door weiland en polder bevindt er zich De Blauwe Hoeve, een gerenoveerde vierkantshoeve uit 1580.
«
»
22:00 Axel Opgelicht
De nieuwe Londense uitgangsbuurt Shoreditch is niet alleen een trekpleister voor toeristen, maar ook voor scammers. Zij azen voornamelijk op de allernieuwste iPhones.
«
»
23:05 Code 37
De 48-jarige zakenman Leo Vervliet wordt zwaar toegetakeld in een kamer van het Marriott Hotel. Wanneer blijkt dat Leo contact zocht met een escortebureau, worden Hannah en haar team erbij gehaald.
«
»
00:15 Chicago P.D.
Intelligence zet alles op alles om een stevige zaak op te bouwen tegen een ongrijpbare drugsbaron.
«
»
01:10 Private Practice
Cooper huurt de 'entertainer' Ginger in voor Sam om hem een zetje te geven zodat hij aan zijn nieuwe leven als single kan beginnen. Hierdoor wordt niet alleen Naomi jaloers, maar ook Addison.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken wat de mooiste verrassing is die je aan iemand kan geven.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers