TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Een plek onder de zon - Ver weg of dichtbij
Kim is klaar om definitief naar Spanje te verhuizen, maar haar echtgenoot Pete moet nog overtuigd worden. Laura Hamilton en Sara Damergi tonen hen enkele panden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
Tijdens de eerste teamopdracht hebben sommige ontwerpers het moeilijk om hun eigen stempel op het resultaat te drukken.Gastjuryleden zijn Maggie Q en Anne Fulenwider.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Keukenrellen
De twee resterende chefs nemen het in de finale tegen elkaar op. Aan boord van de USS Iowa bereiden ze drie hapjes, een koud én een warm voorgerecht.
«
»
12:00 Mystery Diagnosis
Carol ontdekt een vreemde bult op de rug van haar driejarig dochtertje en brengt haar naar het ziekenhuis. - Een bloedcontrole bij Jake zorgt ervoor dat een onderzoekslabo in fase rood gaat.
«
»
12:50 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
13:50 Project Runway
De ontwerpers zullen deze keer op de proppen moeten komen met innovatieve en gedurfde ontwerpen willen ze in de running blijven. Gastjurylid is Maddie Ziegler.
«
»
14:40 House Rules
Realityreeks.
«
»
15:55 Dinner Date
Een vrijgezel ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij of zij drie 'dinner dates' uit.
«
»
16:50 Sturm der Liebe
Dirk heeft geen andere keuze dan Tim de waarheid te vertellen: hij ontvoerde hem als baby om losgeld te kunnen eisen van Christoph. Tim is woedend.
«
»
17:55 Neighbours
Terese is als eerste ter plaatse na het ongeluk van David en is helemaal in shock. Paul vraagt zich af wat ze daar zo laat nog deed. Heeft zij David omvergereden?
«
»
18:25 Blind Getrouwd - Australia
Ning is moeder van drie kinderen en heeft moeite mannen te vertrouwen. De experts hebben haar gekoppeld aan de lieve, stabiele Mark. Maar hij krijgt geen warm welkom van haar.
«
»
19:50 De Pfaffs
Voor Carmen is Jean-Marie weer bijna de oude, want zijn eetlust neemt weer toe. De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty.
«
»
20:30 The Big Body Hotel
Calvin en Patrice beleven een emotionele dag op het strand. Drie gasten met een maatje meer worden gevraagd om te poseren voor een tekenles.
«
»
21:30 Rich Holiday, Poor Holiday
Een koppel dat normaal gezien zo'n 60.000 pond per jaar besteedt aan vakanties, trekt deze keer naar een simpele camping in Cumbria. De familie Warriner geniet van een verblijf in een kasteel.
«
»
22:25 De Scheetjes: Bouwen op Bonaire
Hans en Karin hebben inmiddels veel verstand van het runnen van een golfbaan, maar van het runnen van een resort hebben ze geen kaas gegeten. Dus gaan ze stage lopen in een luxueus hotel.
«
»
23:25 Blind Getrouwd - Australia
Ning is moeder van drie kinderen en heeft moeite mannen te vertrouwen. De experts hebben haar gekoppeld aan de lieve, stabiele Mark. Maar hij krijgt geen warm welkom van haar.
«
»
00:45 Embarrassing Bodies
Dokter Christian ontmoet een meisje met asymmetrische borsten en onderzoekt een man met een penisprobleem. Ondertussen buigt dokter Pixie zich over een patiënt met een pijnlijke huiduitslag.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers