TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Michael ontkent tegenover Fabien dat er iets aan de hand is en maakt zich kwaad op Natascha. Zij is geschokt en pakt haar koffers.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Message in a Bottle
De gescheiden journaliste Theresa Osborne vindt tijdens het joggen op het strand een aangespoelde fles met een liefdesbrief erin. Geïntrigeerd besluit Theresa op zoek te gaan naar de afzender.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Wanneer Ted en Barney Robins nieuwe relatie proberen te saboteren door haar hun liefde te verklaren, realiseert ze zich dat ze definitief over hen heen is.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Wanneer Ted, Marshall, Lily en Barney een poepchique New Yorks feestje crashen, heeft Ted de tijd van zijn leven en kan hij eindelijk zijn intellectuele kant tonen.
«
»
17:35 Modern Family
Wanneer Luke vermist is na een avondje uit in een achterbuurt starten Manny, Phil en Gloria meteen een zoekactie. Haley wil een interview doen met de maker van een populaire lifestylewebsite.
«
»
18:05 Modern Family
Op Valentijnsdag verpesten Mitch en Cam de date van Luke. Jay en Gloria doen aan een rollenspel en Joe is verliefd op Claire.
«
»
18:35 The Simpsons
De Simpsons organiseren een verjaardagsfeestje voor Maggie. Na het feest vertelt Marge aan Homer dat haar moeder en zijn vader er eenzaam uitzien.
«
»
19:00 The Simpsons
Homer wordt leraar en is heel enthousiast over zijn nieuwe functie. Maar al gauw beginnen zijn leerlingen te spijbelen omdat hij toch niets interessants te vertellen heeft.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Magnum volgt de aanwijzingen die Harry Brown achterliet toen hij werd neergeschoten terwijl hij aan een zaak werkte die Thomas aan hem had doorgespeeld.
«
»
20:30 The Women
Een groepje vermogende vriendinnen brengt hun dagen al roddelend door. De huwelijksproblemen van Mary zijn het gesprek van de dag en de dames bedelven haar onder hun goedbedoelde adviezen.
«
»
22:40 An Officer and a Gentleman
Zack Mayo is een eenzaat die droomt van een carrière als gevechtspiloot. Daarvoor moet hij echter eerst slagen aan de kadettenschool.
«
»
01:05 Magnum P.I.
Magnum volgt de aanwijzingen die Harry Brown achterliet toen hij werd neergeschoten terwijl hij aan een zaak werkte die Thomas aan hem had doorgespeeld.
«
»
02:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers