TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft de dood van Xena nog lang niet verwerkt. Er rest haar nog een belangrijke opdracht: Xena's laatste wens uitvoeren en haar naast haar broer begraven.
«
»
12:40 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle maakt zich klaar om de kroon over te dragen als de dood gewaande Velasca de plechtigheid komt onderbreken.
«
»
13:40 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeluk nabij Skipton waarbij een auto en een motor betrokken zijn. Beide bestuurders zijn er erg aan toe.
«
»
14:40 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat één van hun aartsrivalen op oorlogspad is en elk dorp in de buurt wil vernietigen.
«
»
15:40 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze voor een thuisbevalling hebben gekozen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van Summer Breeze, een vroedvrouw die natuurlijke bevallingen promoot.
«
»
16:05 The Nanny
Fran, Gracie en Valerie wonen een opname van de Rosie O'Donnell Show bij. Wanneer de zoon van Rosie geen dutje wil doen, geeft Fran haar goede raad. Na de show wordt ze uitgenodigd in de kleedkamers.
«
»
16:40 The A-Team
Rudy Garcia werkt in een autofabriek. Na een misstap in zijn verleden probeert hij nu met een schone lei te beginnen en zijn gezin te onderhouden.
«
»
17:40 Relic Hunter
Twee piraten hebben kapitein Flint in het zand ingegraven.
«
»
18:35 Fresh off the Boat
Louis en Jessica babysitten op Maria, zodat Marvin en Honey een avondje uit kunnen plannen. Het is Halloween en Emery en Evan hebben zich verkleed als Mulder en Scully van 'The X-Files'.
«
»
19:05 Last Man Standing
Kyle en Mandy vertellen ieder afzonderlijk een geheim aan respectievelijk Mike en Vanessa. Zij moeten vervolgens zwijgen tegen elkaar en dat blijkt moeilijker dan gedacht.
«
»
19:30 All New Traffic Cops
De agenten richten zich op roekeloze bestuurders en vermoedelijke criminelen die denken dat ze boven de wet staan. In Harrogate krijgen ze een jongeman in hun vizier die zich verdacht gedraagt.
«
»
20:30 Sliver
Carly Norris neemt na haar echtscheiding haar intrek in een flat in New York. Medebewoner Gus Hale vertelt haar dat ze sprekend lijkt op de vorige huurster, die overleed na een val van het balkon.
«
»
22:30 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
23:05 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:35 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
00:10 Secret Life of the Long Haul Flight
Vliegen van Londen naar Sydney. Dat is 18.000 kilometer, binnen de 24 uur. Deze docu biedt een exclusieve blik aan boord en achter de schermen van de zogeheten 'Kangoeroe-route'.
«
»
01:20 Snowfall
Alton confronteert Franklin met zijn banden met de overheid. Julia helpt Teddy om tegemoet te komen aan Rigo's eisen. Gustavo gaat proactief aan de slag.
«
»
02:15 My Wife and Kids
Michael is door het dolle heen als hij verneemt dat hij op sportkamp bij Michael Jordan gaat, zijn groot idool. Iedereen deelt in de vreugde.
«
»
02:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers