TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Het is nieuwjaar en dus geschenkjestijd. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar één cadeautje kopen. De onschuldige hand zal aanduiden voor wie ...
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen. Dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De gelaarsde kat zet zijn trots opzij en vraagt zijn mentor El Guante Blanco om hulp. Maar die heeft het druk met een verrassende nieuwe protegee op te leiden.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Grug heeft moeite met een jachttactiek waarvoor je slim moet zijn in plaats van sterk. Wanneer de tieners niet meer mogen dansen, richten ze een ondergrondse club op.
«
»
09:00 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen krijgt telefoon van zijn buurman: volgens hem is er iets ernstig mis met Barry. Samen met Lotte haast hij zich naar huis. Robin en Tom arresteren een man voor huiselijk geweld.
«
»
12:25 Lisa
Lisa heeft in tegenstelling tot Jonas geen inspiratie. Ze wil niet meer voor Massa werken. Dorine besluit om het team van Mark te engageren om hun Chulo-idee te pitchen en met Massa samen te werken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi beleeft een wilde nacht. Cédric beweert dat hij onterecht van het internaat werd gestuurd, maar is dat wel zo? Niko begint vol goede moed opnieuw te brouwen en verzoent zich met Zjef.
«
»
14:25 Wittekerke
De Wittekerkenaren halen opgelucht adem, want Georges is uit de coma ontwaakt. Nu rest één van hen de zware opdracht om hem te vertellen dat zijn verloofde Chantal geprobeerd heeft hem te vermoorden.
«
»
15:40 Private Practice
Addison verlaat Seattle Grace Hospital en gaat in op de uitnodiging van haar vriendin en vruchtbaarheidsspecialist Naomi Bennett om te gaan werken in L.A.
«
»
16:45 Spoed
Kristof is voor twee jaar naar Amerika vertrokken. Zijn plaats op de Spoeddienst wordt ingenomen door Cricri Nkoto.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een meisje beweert door haar stiefmoeder te zijn opgesloten in de garage, maar die ontkent elke betrokkenheid. Eric en Brigitte zoeken uit wie van beiden liegt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Elke wordt door Lisa gecast als model voor de campagne van Chulo. Remco ziet zijn kans schoon om als haar manager aan de slag te gaan.
«
»
20:40 Familie
Jonas is er zeker van dat Simon hem en Stefanie aan het begluren was. Zij gelooft hem echter niet. Ondertussen maakt ook Jenny zich zorgen over de situatie.
«
»
21:10 Met vier in bed
In Ten Aard, een pittoresk dorpje nabij Geel, ligt te midden van uitgestrekte weilanden B&B De Worfthoeve, sinds 2018 de thuisbasis van ex-profvoetballer Kevin Oris en zijn vrouw Katrien.
«
»
22:00 Costa Belgica
Vijf Vlaamse makelaarsfamilies wonen en werken in Spanje. Zij doen er alles aan om hun Vlaamse klanten aan hun droomplekje onder de Spaanse zon te helpen.
«
»
23:10 Code 37
De 74-jarige Magda Reyniers werd het slachtoffer van een gemaskerde verkrachter, die rode rozen in de slaapkamer achterliet. In vol onderzoek krijgt Hannah de dienst Intern Toezicht op haar dak.
«
»
00:15 Reef Break
Wanneer het jacht van de gouverneur wordt gekaapt door piraten en ze een laptop stelen waarop belangrijke informatie staat, schiet Cat in actie. Ze doet een verrassende ontdekking.
«
»
01:10 Private Practice
Addison verlaat Seattle Grace Hospital en gaat in op de uitnodiging van haar vriendin en vruchtbaarheidsspecialist Naomi Bennett om te gaan werken in L.A.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je er voor kan zorgen dat je tijdens het eten geen rare geluidjes maakt.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers