TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Een plek onder de zon - Ver weg of dichtbij
Neil en Steph gaan graag op vakantie naar Fuerteventura. Neil wil er graag hun vaste verblijfplaats van maken, maar Steph zou liever dichter bij hun familie blijven. Kan Neil haar overtuigen?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
De kandidaten krijgen de opdracht om een rode loper-look te ontwerpen waaruit hun persoonlijke visie op mode blijkt. Gastjurylid is Olivia Munn.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Keukenrellen
Nadat Gordon Ramsay onverwacht twee chefs naar huis stuurde, zijn er nog maar drie kandidaten in de running. Gastjurylid van dienst is Ari Rosenson van CUT by Wolfgang Puck in Beverly Hills.
«
»
12:05 Mystery Diagnosis
In de zomer van 1993 leidt Rosanne Jensen het leven waarvan ze altijd al heeft gedroomd. Na een restaurantbezoek voelt ze zich erg misselijk en duizelig. Wat ze ook doet, het gaat maar niet over.
«
»
13:00 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
13:55 Project Runway
Tijdens de eerste teamopdracht hebben sommige ontwerpers het moeilijk om hun eigen stempel op het resultaat te drukken.Gastjuryleden zijn Maggie Q en Anne Fulenwider.
«
»
14:45 House Rules
Realityreeks.
«
»
15:55 Keukenrellen
De twee resterende chefs nemen het in de finale tegen elkaar op. Aan boord van de USS Iowa bereiden ze drie hapjes, een koud én een warm voorgerecht.
«
»
16:50 Sturm der Liebe
Michael ontkent tegenover Fabien dat er iets aan de hand is en maakt zich kwaad op Natascha. Zij is geschokt en pakt haar koffers.
«
»
17:55 Neighbours
Prue en Harlow bereiden hun vertrek voor, maar Prue heeft haar nog steeds niet de waarheid vertelt. Alle buren komen samen om afscheid te nemen. Amy krijgt twijfels over haar relatie met Kyle.
«
»
18:25 Blind Getrouwd - Australia
Een van de bruiden verslaapt zich en dreigt haar eigen bruiloft te missen! Mick ziet de vrouw van zijn dromen voor zich staan, maar dan geeft zijn getuige een gênante speech.
«
»
19:55 De Pfaffs
Na zijn val in Italië is Jean-Marie weer veilig thuis in Brasschaat. Hij kan moeilijk eten, kan niet bewegen en moet dus door de hele familie worden verzorgd.
«
»
20:30 Supernanny US
Jo gaat langs bij Jessica (36) en C.J. Braido (37) en hun vier kinderen: Rylie (4), Gage (2) en de tweeling Chase en Dax (5 maanden).
«
»
21:25 Boer zkt Vrouw Australië
Alex, Harry, Neil, Nick en Sam keren terug naar hun boerderij, samen met de dame met wie ze hun eerste date van 24 uur willen doorbrengen.
«
»
22:35 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Drie koppels onthullen hun huwelijksplannen. Marina en Donny hebben een interraciale relatie, Brad en Courtney worden als te jong beschouwd en Chris' familie keurt Grant niet goed.
«
»
23:40 Blind Getrouwd - Australia
Een van de bruiden verslaapt zich en dreigt haar eigen bruiloft te missen! Mick ziet de vrouw van zijn dromen voor zich staan, maar dan geeft zijn getuige een gênante speech.
«
»
01:10 Embarrassing Bodies
Dokter Pixie onderzoekt het hoofd van een vrouw die te kampen heeft met vreemde gezwellen die op cystes lijken. Ondertussen praat dokter Jessen met Leanne, een jongedame met incontinentieprobleem.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers