TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Last Of The Mohicans
Hawkeye, de geadopteerde zoon van Mohikaan Chingachgook, redt samen met zijn vader en broer de dochter van de Britse officier Munro. De passie tussen Cora en Hawkeye laait hoog op.
«
»
14:00 All New Traffic Cops
De politie achtervolgt een gestolen Audi op de M62. Wanneer de wagen aan 225 kilometer per uur over de weg scheert, moet de politie hem snel en veilig aan de kant zien te zetten.
«
»
14:55 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle maakt zich klaar om de kroon over te dragen als de dood gewaande Velasca de plechtigheid komt onderbreken.
«
»
15:55 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze voor een thuisbevalling hebben gekozen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van Summer Breeze, een vroedvrouw die natuurlijke bevallingen promoot.
«
»
16:20 The Nanny
De resultaten van Brightons wetenschapstest zijn volgens Maxwell allesbehalve behoorlijk. Hij eist dat Brighton het volgende project tot een beter einde brengt en dat zonder hulp.
«
»
16:50 The A-Team
Waneer Jenny Olsen samen met haar vriend Ray aankomt in een tof, gezellig restaurantje, wordt ze ontvoerd.
«
»
17:45 Relic Hunter
Een scherpschutter heeft het gemunt op de studerende prins Shareem. Zijn lijfwacht kan de aanslag nog net op tijd verijdelen.
«
»
18:40 Fresh off the Boat
Jessica trekt bij Honey in om haar te helpen na de bevalling. Tot grote ergernis van Honey. Via oma Jenny ontdekt ze echter dat Jessica dit doet om te vluchten van haar mislukte boek.
«
»
19:05 Last Man Standing
Pastoor Paul voegt Kyle en Many toe aan zijn bowlingteam, waardoor Mike het moet stellen met twee mindere spelers voor Team Baxter. Vanessa wacht vol spanning op nieuws van de lerarenvereniging.
«
»
19:35 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeluk nabij Skipton waarbij een auto en een motor betrokken zijn. Beide bestuurders zijn er erg aan toe.
«
»
20:30 Chicago P.D.
Met de informatie van Cruz probeert het team de dievenbende op te sporen die de kluissleutel van de kazerne heeft gestolen. Voight staat onder druk van het gerecht om alles volgens de regels te doen.
«
»
21:20 Chicago P.D.
Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.
«
»
22:15 Lookalikes
Piet De Praitere bezoekt huismoeder Els Op de Beeck, die als twee druppels water lijkt op Saartje Vandendriessche. Piet ontmoet ook rockartiest Dominick Willaert, de lookalike van Jo Vally.
«
»
22:50 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:20 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
23:55 Spuiten en slikken op reis
Tim is in het Schotse Glasgow, dat geteisterd wordt door overmatig drank- en drugsgebruik.
«
»
00:50 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze voor een thuisbevalling hebben gekozen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van Summer Breeze, een vroedvrouw die natuurlijke bevallingen promoot.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers