TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Tijdens een wandeling ontmoeten Lucy en Bela een gestresseerde Franzi. In het ziekenhuis ontdekt Nadja dat alles in orde is met haar baby. Linda vertelt André wat Dirk haar opgebiecht heeft.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 While You Were Sleeping
Lucy is loketbediende in het treinstation van Chicago. Op kerstdag ziet ze vanachter haar raampje hoe Peter, een man op wie ze heimelijk verliefd is, het slachtoffer wordt van een overval.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Wanneer Marshall overvallen wordt, besluit Lily een wapen te kopen om zichzelf te beschermen. Wanneer Marshall dit hoort, past hij zijn versie van het overvalverhaal wat aan.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Wanneer Teds moeder hertrouwt en Ted ziet hoe gelukkig ze is met haar nieuwe partner, beseft hij wat hij mist. Hij neemt een impulsieve beslissing.
«
»
17:35 Modern Family
Claires verzoek om een schuurtje voor zichzelf te mogen bouwen in de achtertuin wordt afgewezen door de vereniging van eigenaren, en alleen Luke en Phil weten waarom.
«
»
18:05 Modern Family
Gloria moet Phil met spoed naar het ziekenhuis brengen vanwege enorme maagpijn en ze roept de hele familie bij elkaar om bij hem te zijn.
«
»
18:35 The Simpsons
Bart brengt zijn hond mee naar school om een voordracht te geven. De klasgenoten van Bart zijn dol op het dier totdat hij zich tijdens de les storend begint te gedragen.
«
»
19:00 The Simpsons
Bart gebruikt een tandartsbriefje van zijn moeder om te spijbelen. Directeur Skinner vindt het briefje verdacht. Door een kauwgumspoor te volgen, slaagt Skinner erin Bart op te sporen.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins' partnerschap wordt op de proef gesteld wanneer ze het oneens zijn over een zaak rond gestolen drugsgeld.
«
»
20:30 Passion
Isabelle is de getalenteerde protegee van zakenvrouw Christine Stanford. Wanneer de manipulatieve, ijskoude Christine een idee steelt van Isabelle, raken de twee algauw verstrikt in een machtsspel.
«
»
22:30 Cleveland Abduction
Michelle Knight, een 21-jarige alleenstaande moeder, is het eerste slachtoffer van kidnapper Ariel Castro en zal uiteindelijk elf jaar lang in zijn huis opgesloten zitten.
«
»
00:15 Magnum P.I.
Magnum en Higgins' partnerschap wordt op de proef gesteld wanneer ze het oneens zijn over een zaak rond gestolen drugsgeld.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers