TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. Hij besluit dan maar om zich in de melkherberg te installeren. Plop is daar niet zo blij mee.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels. Maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lang Leve Koning Julien
Mort doet een poging om Koto te onttronen. Julien, Maurice en Pancho lopen het risico aan een monster te worden gevoerd. De goeroe van Sage is niet wat Clover verwachtte.
«
»
07:25 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Wanneer midden in de nacht twee dingen verdwijnen, gaat Eep op zoek naar aanwijzingen om 's werelds allereerste mysterie op te lossen.
«
»
09:00 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een drugshandelaar is bereid zijn contacten te verklikken aan de politie, maar stelt daarvoor onmogelijke eisen. Toch denkt Koen hem aan het praten te krijgen.
«
»
12:25 Lisa
Lisa is woedend op Katja, die de schuld van de ondergang van Massa in Lisa's schoenen heeft geschoven. Onder invloed van haar pillenverslaving besluit ze Katja terug te pakken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Leen is bijzonder blij met haar beslissing om bij Jan en Linda in te trekken. Evy maakt last minute nog een online artikel voor Rudi en ook de flyers van Stan zijn klaar.
«
»
14:50 Wittekerke
Peter beschuldigt zijn ex-vriendin Karen ervan dat ze Céline met opzet van de trap heeft geduwd. Karen is helemaal van streek door zijn woede-uitbarsting en ze zoekt troost bij Max.
«
»
15:55 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen een vriend die uit het huis van zijn overleden grootmoeder dreigt te worden gezet. Haskins en Karp raken het niet eens over een strategie.
«
»
16:50 Spoed
De moeder van Koenraad is in Benidorm in het ziekenhuis opgenomen. Wanneer hij met een telefoontje op de hoogte wordt gesteld, boekt de arts meteen een vlucht naar de Costa Blanca.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte raken een hakbijl kwijt die als moordwapen gebruikt werd. Koortsachtig zoeken ze het commissariaat af.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Lisa
Lisa besluit voor Gert te gaan werken. Ze weet hem te overtuigen met haar idee voor de campagne van Vilvoorde. Gert zet haar in als teamleider en gebruikt haar om enkele werknemers te ontslaan.
«
»
20:35 Familie
Louise probeert Iris te troosten, maar zij wil liever geen bemoeienissen. Cédric wil niets aan het toeval overlaten voor de nieuwe controle van de voedselinspectie.
«
»
21:10 Met vier in bed
In Anzegem, tussen de Leie en de Schelde, bevindt zich La Rozerie, een viersterren-B&B die wordt gerund door eigenares Martine en haar collega Marianne.
«
»
21:55 Het Lichaam van Coppens
'Hoe voelt het om te vliegen als een vogel?'. Die kijkersvraag konden Mathias en Staf niet negeren.
«
»
23:05 Code 37
De Gentse hoerenbuurt staat in rep en roer wanneer raamprostituee Eva Meskens zwaar wordt toegetakeld met een mes. De dader heeft Sint Petrus-kruisen in haar wangen gekerfd.
«
»
00:05 Quiz
Televisieproducent Paul Smith neemt een groot risico met zijn nieuwe en peperdure spelprogramma 'Who Wants to Be a Millionaire'. De quiz is echter een gigantisch succes en trekt miljoenen kijkers.
«
»
01:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen een vriend die uit het huis van zijn overleden grootmoeder dreigt te worden gezet. Haskins en Karp raken het niet eens over een strategie.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken wat er gebeurt als je de hele dag lang een meisje zoent.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers