TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Dagschotel
Dominique Persoone - Mole Poblano
«
»
06:00 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
06:25 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
06:50 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
07:15 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
07:35 De gezonde goesting
Het is ongetwijfeld een gekend tafereel: laat thuis en nog even een pitstop bij de plaatselijke frituur.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een Italiaanse klassieker: kalfsvlees alla milanese met salsa verde.
«
»
08:25 Njamma Mia!
Peppe neemt ons vandaag mee naar het noorden van Italië, naar Piëmont. We eten daar het bekendste voorgerecht uit de regio en dat is vitello tonnato.
«
»
08:50 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
09:15 Dominique Persoone: Shock-o-latier
We leren een drankje te maken in de jungle met cacao, maïs en suikerriet. We bereiden een chocolademelk, maar op Maya-wijze, met molenillo, roerstok die zorgt voor zuurstof in de drank.
«
»
09:35 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
10:00 Vlaanderen Kookt
Chris Vannoorden is een vrouw van de wereld. Ze spreekt maar liefst 7 talen en ze woonde 7 jaar in Australië als vertaalster.
«
»
10:25 Panklaar
Vandaag: Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
10:40 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
11:20 Steffi 's Healthy Pleasures
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching.
«
»
11:45 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
12:15 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
12:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
13:15 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
13:45 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
14:10 Beach Barbecue
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
14:35 BBQ vanavond?!
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
15:00 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
15:25 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
15:50 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
16:15 DIY (do it yourself)
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knäckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
16:40 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
17:15 De Dagschotel
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
18:00 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
18:25 De Zomerkeuken
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
18:55 Op Hete Kolen
Chef Michaël heeft vandaag twee goede vrienden uitgenodigd die allebei erg getalenteerde koks zijn.
«
»
19:20 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die alles weet over cacaobonen: Dominique Persoone! Op het menu: enchilada met kip. Dat is Mexicaans streetfood en dus is Dominique helemaal in zijn nopjes.
«
»
21:10 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
21:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
22:05 De Zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
22:35 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
23:26 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
00:00 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
00:35 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
01:00 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
01:25 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
02:05 A la carte
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
02:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die alles weet over cacaobonen: Dominique Persoone! Op het menu: enchilada met kip. Dat is Mexicaans streetfood en dus is Dominique helemaal in zijn nopjes.
«
»
02:55 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:15 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
03:35 De Zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
04:05 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
04:20 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
04:40 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
05:05 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
05:35 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
05:55 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers