TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Linda gaat de confrontatie aan met Dirk, maar hij liegt tegen haar. Lucy weet niet goed hoe ze met Bela moet omgaan, ze wil hem niet verliezen als vriend.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 A Murderer Upstairs
Een moeder ontfermt zich over haar stiefdochter wanneer die laatste getuige is van de moord op haar beste vriendin.
«
»
16:20 How I Met Your Mother
Ted heeft een date met een van zijn studenten. Wanneer hij bij haar aankomt, blijkt haar kamergenote hem nog meer te bevallen. Ondertussen staat Barney voor een moeilijke keuze.
«
»
16:45 How I Met Your Mother
Marshalls collega kust hem, waarna hij het nieuws aan Lily vertelt. Zij weigert hem echter te geloven. Ondertussen ontdekt Robin dat ze het onderwerp is van een drankspelletje.
«
»
17:10 How I Met Your Mother
Wanneer Barney op het punt staat om de perfecte week af te ronden - zeven verschillende meisjes in evenveel dagen - trommelt de groep hem op om hun eigen miserabele week door te spoelen.
«
»
17:40 Modern Family
Terwijl Jay bezoek krijgt van zijn beste vriend uit Costa Rica, brengt hij vooral tijd door met Gloria. Alex wil Claire duidelijk maken dat haar relatie met Ben enkel gebaseerd is op seks.
«
»
18:10 Modern Family
Phil en Claire willen hun kroost duidelijk maken dat Halloween niets voor kinderen is. Mitch doet Jay beseffen dat de renovatie van hun keuken nog een hele tijd zal duren.
«
»
18:40 The Simpsons
NASA-wetenschappers zoeken een ietwat sullige werkman voor een populaire missie in de ruimte. Ze geven Homer en Barney de kans om deel te nemen aan de selecties.
«
»
19:05 The Simpsons
Homer slaagt er maar niet in om tickets te bemachtigen voor een voetbalwedstrijd. Ned Flanders wint daarentegen twee tickets tijdens een radiowedstrijd en vraagt of Homer zin heeft om mee te gaan.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum moet de bescherming van Abby op zich nemen wanneer blijkt dat de cliënt die ze verdedigde in een moordzaak toch schuldig is.
«
»
20:35 Fire with Fire
Brandweerman Jeremy is getuige van de moord op de eigenaar van een nachtwinkel. Hij gaat akkoord om te getuigen tegen de dader, een beruchte gangster.
«
»
22:30 Prometheus
2100. Een team wetenschappers ontdekt een patroon in de eeuwenoude afbeeldingen in grotten over heel onze planeet. Wat volgt is een bloedstollende reis naar de donkerste uithoeken van het heelal.
«
»
00:45 Magnum P.I.
Magnum moet de bescherming van Abby op zich nemen wanneer blijkt dat de cliënt die ze verdedigde in een moordzaak toch schuldig is.
«
»
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers