TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vieren samen de Winterse Zonnewende, het feest van de vrede. Terwijl ze geschenken uitwisselen, steelt een kleine jongen een van de cadeaus.
«
»
12:15 Xena, The Warrior Princess
Macedonië 1942. Janice Covington, dochter van de beruchte archeoloog-oplichter Harry, heeft het graf ontdekt van krijgsprinses Xena.
«
»
13:15 All New Traffic Cops
In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen.
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Een jaar na het vredesbestand dreigt een nieuwe oorlog uit te breken. Oorzaak van alle ellende is een schoonheidswedstrijd.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Omdat Jay een seminarie volgt, heeft Michael een huishoudster in dienst genomen. Mrs. Hopkins zorgt prima voor de familie. Wanneer Jay thuiskom, is ze heel tevreden.
«
»
15:40 The Nanny
Op verzoek van zijn moeder reist Maxwell naar Parijs om te verhinderen dat z'n broer Nigel zijn volledige erfenis verbrast in de nachtclubs.
«
»
16:15 Relic Hunter
Sydney en een rivaliserende jager zijn een kunstvoorwerp met een explosief karakter op het spoor wanneer een Chinese krijgsheer zich tegen hen keert.
«
»
17:10 The A-Team
Op vraag van Tawnia Baker reist het A-Team naar Brazilië waar haar verloofde Brian Lefcourt gevangen gehouden wordt. Niet zonder enige tegenstand hebben ze het kamp van 'El Cajon' bereikt.
«
»
18:10 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
19:10 Last Man Standing
Mike en Mandy helpen Vanessa met haar verkiezingscampagne en gaan tot het uiterste om haar voeling te laten krijgen met haar kiezers.
«
»
19:40 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
20:30 The Last Of The Mohicans
Hawkeye, de geadopteerde zoon van Mohikaan Chingachgook, redt samen met zijn vader en broer de dochter van de Britse officier Munro. De passie tussen Cora en Hawkeye laait hoog op.
«
»
22:35 Dave
Er werd ingebroken in Emma's auto en haar laptop werd gestolen. Elz probeert haar te helpen en hoopt ondertussen indruk te maken op Trippie Redd.
«
»
23:05 Trust
Little Paul maakt kennis met zijn gijzelnemers. Ondertussen legt Primo contact met zijn moeder Gail.
«
»
00:15 Trust
Primo en Leonardo schakelen de lokale gemeenschap in. Ondertussen overleggen Little Paul en Angelo over de volgende stappen van hun plan.
«
»
01:10 My Wife and Kids
Door een speling van het lot wordt Michael aangeworven als 'handmodel'. Hij besluit om zijn nieuw verworven roem te koesteren.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers