TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft zijn paddenstoel geschilderd en hij vraagt of hij bij Plop mag logeren. Ook Kwebbel wil er overnachten. En Lui slaapt altijd in de herberg.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft een trampoline meegebracht en hij demonstreert zijn vriendjes hoe het moet. Hij springt almaar hoger en hoger.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tot afschuw van de trollen nodigt Poppy de Bergens uit voor een feest. Wolkie biedt aan een einde te maken aan de droogte als Knoest een dag zijn beste vriend wil zijn.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Wanneer Masikura waarschuwt dat het eiland gaat zinken, probeert Julien iedereen te laten ontsnappen. Maurice en Clover zijn op zoek naar zijn verloren speeltje.
«
»
07:30 Tarzan en Jane
Nadat baby Tarzan door de gorilla Kala is gered na een vliegtuigongeluk, krijgt hij speciale medicijnen waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Wanneer oma in de grot van de Croods komt wonen, maakt ze Grug helemaal gek en brengt ze Eep in verlegenheid in het bijzijn van enkele coole kids.
«
»
09:05 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte brengen een bezoekje aan de baron. Volgens tante Maria ligt de grafzerk van haar grootouders immers plots in zijn tuin.
«
»
12:25 Lisa
Wanneer het fotomodel bij de opnames voor de Tasha-campagne moeilijk doet en er woordenwisselingen ontstaan met Lisa, beslist het meisje te vertrekken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon slaagt er met een gewiekst plan in het pand in Amsterdam binnen te halen. Hij stoot daarbij echter op gemengde reacties van Peter,
«
»
14:20 Wittekerke
Arne en Merel hebben allebei een verwenweekend in Vichy cadeau gekregen. Zij weet dat dit een nieuwe zet is van koppelaarster Elke en ze pleit ervoor om onmiddellijk de puntjes op de i te zetten.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Robbie Ambriano wordt ervan verdacht zijn beste vriend, Roderick 'Freck' Hildebrandt, te hebben vermoord. Hij schakelt de hulp in van Franklin en Bash.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Een jonge vrouw wordt tijdens het winkelen onwel. Dokter Jos Blijlevens brengt haar naar het ziekenhuis, waar onderzoeken aan het licht brengen dat de patiënte een lintworm heeft.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Het commissariaat verwelkomt vier nieuwe stagiairs: Vince, Emma, Nour en Sami. Floor zal zich als stagementor over hen ontfermen. De nieuwelingen krijgen meteen een spannende vuurdoop.
«
»
18:20 Lisa
Lisa wil niet met Katja samenwerken en verlaat de opnames voor de Tasha-campagne. Wat later voelt ze zich plots zwak en heeft ze barstende hoofdpijn.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Iris is nog niet in het reine met zichzelf. Mathias nodigt Vanessa bij hem thuis uit, maar werkt haar weer buiten wanneer blijkt dat Cédric ook thuis is.
«
»
20:40 Erfgenaam gezocht
Axel Daeseleire zet samen met een deskundige alles op alles om de ongeclaimde som geld van een erfenis alsnog bij de rechtmatige erfgenamen te krijgen.
«
»
21:50 Ik vertrek
Stadsontwikkelaar Myron (40) en cultureel ondernemer Dora (37) zijn altijd op zoek naar avontuur. Deze keer hebben ze hun oog laten vallen op een eeuwenoude boerderij in de Italiaanse regio Le Marche.
«
»
22:55 Code 37
Een anonieme telefoon zet Hannah Maes en haar team op het spoor van de zwaar toegetakelde Deborah Verlinden. De vrouw beweert dat ze in elkaar is geslagen door een man die ze op café heeft opgepikt.
«
»
23:55 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
00:30 Huis Gemaakt
Na zeven maanden keihard verbouwen zitten de koppels in de laatste rechte lijn naar de finish. Volgende week wordt in de grote finale duidelijk wie de sleutels van zijn droomwoning in handen krijgt.
«
»
01:55 Franklin & Bash
Robbie Ambriano wordt ervan verdacht zijn beste vriend, Roderick 'Freck' Hildebrandt, te hebben vermoord. Hij schakelt de hulp in van Franklin en Bash.
«
»
02:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je iemand kan laten stoppen met snurken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers