TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:30 Xena, The Warrior Princess
Op vraag van een jonge vrouw snelt Xena een dorpje ter hulp dat door de troepen van Thelmadeus wordt verwoest.
«
»
13:20 Xena, The Warrior Princess
Een krijgster die beweert Xena te zijn, laat haar soldaten een heel dorp uitmoorden.
«
»
14:15 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het seizoen loopt op zijn einde en iedereen zoekt de limieten op om zijn vracht tijdig in Deadhorse te krijgen. Onderweg krijgt Lisa enkele nuttige tips van trucker Jack.
«
»
15:10 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de bende van Cortese.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Junior wil niet meer in de garage wonen. Hij is op zoek naar een appartement en vraagt zijn vriend John om het contract mee te ondertekenen bij de makelaar.
«
»
16:30 The Nanny
In zijn haast om op tijd op een benefietavond te geraken, geeft Maxwell Fran zonder na te denken een complimentje over haar handtas.
«
»
17:00 Relic Hunter
Sydney en Nigel werken als technisch adviseurs mee aan een film. Zo ontdekken ze relikwieën die toebehoorden aan een Egyptische farao. Maar hoe komen ze terecht op een filmset in Londen?
«
»
17:55 The A-Team
Les, Jaimie en Bump, drie Vietnamveteranen, willen samen met de hulp van de knappe Amanda het kleine dorp Deadman heropbouwen. Ze worden echter tegengewerkt door een zekere Gaines.
«
»
18:50 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Wanneer men door een vulkaanuitbarsting de olieraffinaderijen in Alaska sluit, wordt de ervaren Jack de baan opgestuurd met een lading diesel.
«
»
19:45 Last Man Standing
Kristin schakelt Mike in om haar gender reveal party te organiseren, maar die schuift de opdracht liever door naar Vanessa.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
20:40 Chicago P.D.
Antonio brengt het hele team in gevaar wanneer hij zichzelf en een goeie vriend van hem uit de problemen wil halen.
«
»
21:30 Chicago P.D.
Voight en Ruzek discussiëren over wat ze moeten aanvangen met Antonio. Intussen heeft een serie van gewelddadige carjackings dodelijke gevolgen. Ruzek doet beroep op een criminele informant.
«
»
22:30 Spuiten en slikken op reis
Tim Hofman is in Peru, sinds 2013 de grootste cokeproducent ter wereld. Geraldine Kemper reist naar Zuid-Korea, waar meer dan 200.000 jonge leden van de Verenigingskerk samenkomen om te trouwen.
«
»
23:20 Advocaat van de duivel
Rob Vanoudenhoven is geen supporter van voetbal en wil de sport een levenslange schorsing opleggen. Thomas Smith pleit tegen het bestaan van soaps. Wie trekt uiteindelijk aan het langste einde?
«
»
00:00 My Wife and Kids
Kady wil graag wat tijd doorbrengen met haar vader en vraagt hem om hulp voor het verkopen van snoep aan het snoepkraam.
«
»
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Buitenland' (VIER)

Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro. 'Huizenjagers Buitenland' zit deze week in Portugal? Vinden de makelaars hét droomstulpje voor de deelnemende duo's?

'Huizenjagers Buitenland', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers