TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 My Kitchen Rules
In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 My Kitchen Rules
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
«
»
12:30 Mystery Diagnosis
Realityreeks.
«
»
13:25 Top Chef Jr
Realityreeks.
«
»
14:15 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Reality-show.
«
»
15:25 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:25 Keukenrellen
Gordon verwelkomt de achttien chefs die het in dit vijftiende seizoen tegen elkaar zullen opnemen voor de functie van chef-kok in BLT Steak in Bally's, Las Vegas.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Paul en Christoph voeren hun plan uit. Nadja is dolgelukkig: Tim heeft haar ten huwelijk gevraagd. Ze beseft al snel dat hij Franzi nog lang niet vergeten is.
«
»
18:15 Home and Away
Colby probeert Bella voor te bereiden op de ondervraging, maar zijn harde manier van aanpak zorgt ervoor dat Bella compleet van slag geraakt. Angelo wordt ondertussen steeds achterdochtiger.
«
»
18:45 Ambulance
Engeland neemt het op tegen Kroatië in de halve finales van het WK voetbal. De ambulancedienst maakt zich dan ook op op een toenemend aantal oproepen.
«
»
20:00 Premier League Darts
Verslag van speeldag 14 in de Marshall Arena in Milton Keynes, Buckinghamshire, Engeland.
«
»
23:05 Snackmasters UK
Fred Sirieix daagt chefs Tristan Welch en Cyrus Todiwala uit om de Wagon Wheels-koekjes na te maken. Terwijl de chefs zich het hoofd breken over het recept, neemt Jayde Adams een kijkje in de fabriek.
«
»
00:10 Ambulance
Engeland neemt het op tegen Kroatië in de halve finales van het WK voetbal. De ambulancedienst maakt zich dan ook op op een toenemend aantal oproepen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers