TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Tim doet zijn best om Franzi los te laten. Zij vraagt zich intussen af of ze Tim niet te snel heeft opgegeven. Paul wil dat Annabelle gestraft wordt voor de dood van Romy.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 A Mother's Instinct
Wanneer haar zoon verdwijnt, verdenken alleenstaande moeder Nora en haar dochter Scarlett de asociale buurman. Het duo besluit het recht in eigen handen te nemen.
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Ted en Robin maken voortdurend ruzie sinds ze een flat delen. Robin denkt te weten hoe dit komt. Ze hebben geen seks meer, zoals toen ze samen uitgingen.
«
»
16:50 How I Met Your Mother
Ted en Barney hebben een afspraakje met twee studentes in hun stamcafé. Maar omdat de barman de zaak wil sluiten wegens het noodweer, dreigt daar niets van in huis te komen.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Robin stuit toevallig op een brief van de immigratiedienst. Blijkbaar heeft ze nog maar zeven dagen om een job in haar vakgebied te vinden, anders riskeert ze haar visum kwijt te spelen.
«
»
17:50 Modern Family
Claire vindt maar niet het juiste moment om een van haar werknemers te ontslaan. Phil denkt dat hij Luke met een meisje in bed betrapt heeft. En niemand merkt dat Alex terug thuis is komen wonen.
«
»
18:20 Modern Family
De Dunphy-familie heeft een geweldige week in New York achter de rug. Jay moet bemiddelaar spelen wanneer Gloria en haar zus Sonia terug met elkaar in de clinch liggen.
«
»
18:50 Chicago Med
Dr. Charles en Caroline maken belangrijke plannen. Ava vecht voor haar relatie met Connor. Agent Lee informeert Will over berichten die zijn leven in gevaar kunnen brengen.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum wordt ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar zoon zijn vriendin niet heeft vermoord, maar hij heeft daarvoor slechts 24 uur de tijd.
«
»
20:40 Salt
CIA-agente Evelyn Salt wordt ervan beschuldigd een spionne te zijn die van plan is de president van Rusland in New York te vermoorden. Ze is vastbesloten haar naam te zuiveren en slaat op de vlucht.
«
»
22:35 American Gigolo
Julian Kay is een gigolo voor rijke dames in Beverly Hills. Hij raakt verwikkeld in een relatie met de vrouw van een senator.¿Niet veel later wordt hem een roofmoord in de schoenen geschoven.
«
»
00:50 Magnum P.I.
Magnum wordt ingehuurd door een vrouw om te bewijzen dat haar zoon zijn vriendin niet heeft vermoord, maar hij heeft daarvoor slechts 24 uur de tijd.
«
»
01:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Buitenland' (VIER)

Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro. 'Huizenjagers Buitenland' zit deze week in Portugal? Vinden de makelaars hét droomstulpje voor de deelnemende duo's?

'Huizenjagers Buitenland', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers