TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui, Klus en Kwebbel hebben een schatkaart gevonden. Er staat een tekening op van Plops paddestoel en ze openen meteen de zoektocht naar de schat.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop heeft een enorme berg vuile potten en pannen. Klus wil hem helpen en bouwt een afwasmachine. Plop probeert de uitvinding meteen uit.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Lang Leve Koning Julien
Wanneer zijn vredesverdrag leidt tot onrust en een kapotte boombox, wil Julien een muur bouwen om niet-maki's buiten het feestrijk te houden.
«
»
07:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
De kinderen in de vallei zien de kans om een maatschappij zonder regels te realiseren. Er wordt een wedstrijd gehouden om te zien wie een enorm ei het langst kan vasthouden.
«
»
09:05 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen Belgi.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een peuter loopt helemaal alleen langs de straat. Terwijl Koen en Lotte op zoek gaan naar zijn moeder, ontfermt tante Maria zich over het kind.
«
»
12:25 Lisa
Katja betrapt Lisa en Jonas tijdens een intiem moment. Katja's hart is nogmaals gebroken, Jonas is in de war en probeert zich te verdedigen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Jan ruimt de restanten van de inbraak op in de Jan & Alleman. Niko beseft dat hij onvoldoende financile middelen heeft om de brouwerij te kopen, maar hij wil zijn droom niet opgeven.
«
»
14:15 Wittekerke
Kevin wil als eerbetoon aan Maria een Italiaanse avond organiseren. Jelle stelt zich vragen bij dit plan, maar op aanraden van Veerle belooft hij met de organisatie van het feest te zullen helpen.
«
»
15:20 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen een Vietnamveteraan. Hij werd door een administratieve fout van de regering doodverklaard waardoor hij zijn huis en zijn pensioen dreigt te verliezen.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Na de paniek rond de Sarin-aanslag geniet de nachtploeg van een welverdiend weekje rust. Om hen te bedanken voor de inzet en de volharding organiseert Luc Gijsbrecht een etentje.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een bejaarde vrouw probeert in de supermarkt te betalen met vals geld. Floor en Femke vermoeden al snel dat de vrouw zelf opgelicht werd.
«
»
18:20 Lisa
Jonas praat met Lisa over haar vader, en het komt bijna opnieuw tot een kus. Remco slaagt erin om de rechter te charmeren en Pilar houdt een emotionele speech in Remco's voordeel.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Jonas heeft Stefanie iets op te biechten. Zij reageert razend. Benny treft zijn auto met lekgestoken banden aan. Cdric voelt zich verraden door Mathias.
«
»
20:40 Huis Gemaakt
Na zeven maanden keihard verbouwen zitten de koppels in de laatste rechte lijn naar de finish. Volgende week wordt in de grote finale duidelijk wie de sleutels van zijn droomwoning in handen krijgt.
«
»
21:55 Mxima 50
Exclusief interview van Matthijs van Nieuwkerk met de Nederlandse koningin Mxima, naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de vorstin op 17 mei jongstleden.
«
»
23:25 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
00:05 Chicago P.D.
De moord op een dakloze man brengt Intelligence op het spoor van een misdadiger die er al jaren in slaagt om uit handen van justitie te blijven.
«
»
01:00 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen een Vietnamveteraan. Hij werd door een administratieve fout van de regering doodverklaard waardoor hij zijn huis en zijn pensioen dreigt te verliezen.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je ook kan nadenken als je geen hersenen hebt.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers