TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Nadja steelt documenten in het ziekenhuis om Tim te doen blijven geloven dat ze zwanger is. Dirk wil nog steeds Linda voor zich winnen. Andr is daar niet blij mee.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Love at First Glance
Mary wordt gedumpt door haar verloofde. Wanneer ze op een dag op de trein een knappe man ontmoet en die zijn gsm vergeet, besluit ze op zoek te gaan naar hem.
«
»
16:20 How I Met Your Mother
Terwijl Ted, Marshall en Lily al hun spullen inpakken, halen ze herinneringen op aan hun appartement. Ze denken met weemoed terug aan de verschillende interventies die ze voor elkaar hebben gehouden.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Stella's zus wordt enkele dagen voor haar trouwfeest gedumpt door haar verloofde. Stella stelt voor om haar huwelijksfeest over te nemen en veel vroeger te trouwen dan gepland.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Stella laat Ted aan het altaar staan. Tot ieders verbazing lijkt hij deze breuk helemaal niet zo erg te vinden. Pas na twee weken komen Teds frustraties naar boven drijven.
«
»
17:50 Modern Family
Phil voelt zich aan de kant geschoven nu Claire meer werkt door haar promotie. Ondertussen krijgt Jay last van jaloezie wanneer in de winkel een foto van Gloria de aandacht trekt van andere mannen.
«
»
18:20 Modern Family
Door een onweersbui heeft de hele stad te maken met stroomstoringen. De hele familie zit bij Jay en Gloria, die een generator hebben, maar Jay wil heel graag naar een renie van z'n marinemaatjes.
«
»
18:50 Chicago Med
Het ziekenhuis gaat in lockdown wanneer een man met een pistool medisch personeel gegijzeld houdt.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum en Higgins zijn geschokt wanneer een voormalige MI6-collega plots bij hen aanklopt met een schotwond. Zij vertelt dat 'de Viper', de moordenaar van Higgins' ware liefde, in Oahu is opgedoken.
«
»
20:40 The Ugly Truth
Tv-producer Abby Richter heeft geen geluk in de liefde. Wanneer de kijkcijfers van haar ochtendshow kelderen, moet ze samenwerken met de oppervlakkige Mike Chadway, de rijzende ster van de omroep.
«
»
22:30 Never Been Kissed
Josie Geller is een jonge journaliste die undercover aan een artikel werkt over de schoolgaande jeugd. Wanneer ze verliefd wordt op een leraar, komt ze voor een groot dilemma te staan.
«
»
00:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins zijn geschokt wanneer een voormalige MI6-collega plots bij hen aanklopt met een schotwond. Zij vertelt dat 'de Viper', de moordenaar van Higgins' ware liefde, in Oahu is opgedoken.
«
»
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers