TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:35 Xena, The Warrior Princess
Op een nacht krijgt Xena het bezoek van de geest van haar geliefde Marcus, die haar onomwonden om hulp vraagt.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena moet een kostbare kist zien terug te vinden waarin het krachtigste wapen ter wereld opgeborgen ligt.
«
»
14:25 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Door de komst van een nieuwe winterstorm heeft de ijsweg een nieuwe laag sneeuw gekregen. Jack en Lisa zijn echter vastberaden niet meer inkomsten op het spel te zetten en nemen het risico.
«
»
15:20 Xena, The Warrior Princess
Icus loopt van huis weg wanneer zijn moeder hem vertelt dat hij binnenkort zal geofferd worden.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan samen een avondje weg. Claire besluit ondertussen een groot feest te geven, zodat ze in de smaak zou vallen bij de populaire leerlingen op haar school.
«
»
16:40 The Nanny
Wanneer Maxwell Fran aanspoort om te gaan winkelen, voelt de kinderjuf dat er iets gaande is. De bekende filmster Monica Baker brengt Maxwell een bezoekje en daar heeft hij geen pottenkijkers bij.
«
»
17:05 Relic Hunter
Sydney's vader roept haar hulp in om een groep monniken te overtuigen plaats te ruimen voor een dam.
«
»
18:00 The A-Team
Zodra het A-Team in het wilde westen aankomt, krijgen ze te maken met een bende paardendieven.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Lisa Kelly onderneemt een gewaagde poging om de allereerste vrouw te worden die zichzelf lid van de Heavy Haul-divisie kan noemen.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mike spreekt Mandy en Kyle moed in. Boyd houdt een geldinzamelingsactie voor een theaterproductie en polst bij Ed en Chuck, maar zij proberen de boot af te houden.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Stronger
15 april 2013. De 27-jarige Jeff Bauman staat zijn vriendin Erin op te wachten aan de finish van de Boston-marathon. Op dat moment ontploffen er vlakbij twee bommen.
«
»
22:50 Bear About the House: Living With My Supersized Pet
Voor sommige dierenliefhebbers mag het wat meer zijn dan een hond of een kat, zoals een bruine beer van 350 kilo, een zoetwaterkrokodil of een Amerikaanse buffel van 1 ton.
«
»
23:50 Snowfall
Nu de problemen op straat zich blijven opstapelen, past Franklin zijn businessmodel aan. Andre onderzoekt een moord die gelinkt wordt aan Franklins familie.
«
»
00:40 My Wife and Kids
Johnny 'Saxophone' Watson, een oude vriend van Michael en voormalig lid van de band, komt naar de stad voor een optreden.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers