TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:00 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:40 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel fungeert als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:45 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:05 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:15 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:30 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
«
»
07:55 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:15 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:30 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:05 Wakandy
Show.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Twee daders slagen erin een juwelierster brutaal te overvallen, schijnbaar zonder sporen na te laten. Koen en Lotte kunnen hen toch op een foutje betrappen.
«
»
12:25 Lisa
Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. Lisa ontdekt dat 'Naviad' Jonas is.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Delphine voelt dat ze de controle steeds meer verliest. Ze raakt in paniek en telt haar pillen. Ondertussen blijft Agnes de vermoorde onschuld spelen.
«
»
14:15 Wittekerke
Karen en Peter leggen eindelijk hun meningsverschil bij en maken werk van haar verhuis naar De Schorre. Max vermoedt dat de inbrekers op de hoogte zijn van het bewakingsschema.
«
»
15:20 Private Practice
Addison neemt een belangrijke beslissing over een spermadonor. Charlottes verleden komt weer naar boven en het gedrag van Amelia wordt steeds roekelozer.
«
»
16:15 Last Man Standing
Mike stelt voor om Jen te helpen met haar bakproject voor school, maar daar komt uiteindelijk niets van in huis. Kyle krijgt advies van Joe in verband met zijn studie.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Paul is geslaagd voor zijn examen en enthousiast omhelst hij Lucy. Bela vermoedt dat er meer aan de hand is tussen de twee. Franzi gaat tegen haar zin akkoord met het voorstel van Christoph.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Aziz vervangt Koen vandaag als partner van Lotte. Samen onderzoeken ze de gewapende overval op het limonadekraam van een kleine jongen.
«
»
18:20 Lisa
Lisa stuurt per ongeluk een verkeerde foto naar 'Naviad'. Het komt tot een confrontatie tussen John en een vrouw in het restaurant. Pilar en Katja zijn getuige.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Zjef heeft zin in een feestje, maar Rudi reageert niet echt enthousiast. Peter en Mathias besluiten in te gaan op het voorstel van Cédric. Ook Niko krijgt er lucht van.
«
»
20:40 Later Als Ik Groot Ben
Eric Goens keert met Nora Gharib terug naar het schooltje van haar kinderjaren. Vanop de schoolbanken van haar jeugd gaat hij op zoek naar haar levensverhaal.
«
»
21:45 Kan iedereen nog volgen?
Panelleden An Miller, Bill Barberis, Jens Dendoncker en Henk Rijckaert reizen samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.
«
»
22:50 Huis Gemaakt
Negen jonge koppels halen hun beste verbouwskills boven om drie leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen.
«
»
23:55 Private Practice
Addison neemt een belangrijke beslissing over een spermadonor. Charlottes verleden komt weer naar boven en het gedrag van Amelia wordt steeds roekelozer.
«
»
00:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:55 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers