TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
06:10 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
06:20 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
06:40 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
07:25 De Wereld op je Bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
07:45 Vlaanderen Kookt
De Italiaanse Pina Cimino bereidt voor Jan gnocci, een soort pasta gemaakt van aardappelen. Hierbij serveert Pina een zelfgemaakte saus van echte Italiaanse tomaten.
«
»
08:00 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
08:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
09:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
09:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Voor Johan Segers is er niets aan een varken dat je niet kan opeten en van die boodschap wil hij ook de kijker overtuigen. Op zijn menu van vandaag staat er een stoofpotje van varkenskop.
«
»
09:55 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons hoe we een croissant maken.
«
»
10:15 Vlaanderen Kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
10:35 De smaaktoerist
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
11:15 Bal National
Wim vult de gehaktballen met een twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
11:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij paneert kippendij die hij serveert met een simpele pasta en tomatensausje.
«
»
12:15 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
12:55 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
13:25 Bal National
Wim vult de gehaktballen met een twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
13:55 Roger van Damme: Desserts
Het centraal product van deze aflevering is speculaas. Roger maakt een parfait - een verrassend makkelijke én heerlijke ijsbereiding, een rolbiscuit met speculaas én kaneelsaus met speculaaslikeur.
«
»
14:10 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
14:45 De Dagschotel
Ze komen uit het Oosten, maar zijn intussen al lekker ingeburgerd bij ons: de knapperige loempia's.
«
»
14:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
15:25 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
15:35 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
16:00 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
16:45 De Dagschotel
Evelien Dullers - Hartig broodje.
«
»
17:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt Croque van pitabroodje met gerookte forel en mierikswortel in 20 minuten klaar.
«
»
18:00 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme staat ook vandaag in zijn bakkersmolen. Geen zoetigheden deze keer, maar wel een hartige en authentieke quiche lorraine.
«
»
18:20 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
18:55 De gezonde goesting
Gezond eten, da's genieten. Zo klinkt het levensmotto van healthy foodie Steffi.
«
»
19:25 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
21:05 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
21:50 De Zoete Zonde
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
22:20 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»
23:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
00:00 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
00:25 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
01:00 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
01:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag maakt Johan Segers vogelnestjes klaar.
«
»
01:50 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
02:10 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
02:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
02:45 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
03:05 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
03:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
04:10 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
04:50 De Zoete Zonde
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
05:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
05:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers