TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi is geschokt door het duistere geheim van Christoph en Linda en twijfelt of ze Tim op de hoogte moet brengen. Ze confronteert Christoph met wat ze weet en hij doet haar een voorstel.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Terminator Genisys
John Connor, de leider van het menselijke verzet, stuurt Kyle Reese terug naar 1984 om Sarah Connor te beschermen. Hij komt echter terecht in een onbekende versie van het verleden.
«
»
16:40 Anger Management
Charlie gaat langs bij een nieuwe vrouwelijke therapeut die er onorthodoxe methodes op nahoudt. Patrick laat Ed geloven dat hij de loterij heeft gewonnen.
«
»
17:10 The Simpsons
Bart verwisselt tijdens een IQ-test op school zijn resultaten met die van de primus van de klas. Bart blijkt ineens een genie te zijn. Homer en Marge zoeken een speciale school voor hem uit.
«
»
17:35 The Simpsons
Als Homer ontslagen wordt op de kerncentrale, overweegt hij om zelfmoord te plegen. Gelukkig kunnen zijn familieleden hem op andere gedachten brengen.
«
»
18:00 Modern Family
Gloria en Claire brengen samen met de kinderen moederdag door. Jay beslist om thuis te blijven. Hij wil immers een maaltijd voor de ganse familie bereiden.
«
»
18:30 Modern Family
Phil en Claire ruilen een dag van rol: Claire wordt de grappige goeie agent en Phil de strenge slechte agent. Intussen helpt Gloria mensen en dieren in nood.
«
»
19:00 The Good Doctor
Shaun heeft het moeilijk met het afscheid van Lea. Morgan staat voor een belangrijke keuze in haar carrière. De wens van een patiënt komt tussen Andrews en Lim.
«
»
19:50 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team haast zich naar het jaarlijkse homorechtenfestival, waar een homokoppel is vermoord. De spanning is te snijden in de familie Hicks. Ondertussen wordt de moeder van Street vermist.
«
»
20:40 Secret in Their Eyes
FBI-inspecteurs Ray en Jess zijn een hecht team, tot de tienerdochter van Jess op wrede wijze wordt vermoord. Wanneer er nieuwe aanwijzingen opduiken, neemt Jessica het recht in eigen handen.
«
»
22:35 No Good Deed
Het leven van Terri, een moeder van twee, wordt op zijn kop gezet wanneer de charmante Colin plots voor haar deur staat. Hij beweert autopech te hebben, maar is in feite een ontsnapte crimineel.
«
»
00:10 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team haast zich naar het jaarlijkse homorechtenfestival, waar een homokoppel is vermoord. De spanning is te snijden in de familie Hicks. Ondertussen wordt de moeder van Street vermist.
«
»
01:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers