TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 True Grit
Arkansas, 1880. De jonge Mattie Ross doet een beroep op de eenogige marshall Rooster Cogburn om achter de moordenaar van haar vader aan te gaan...
«
»
14:25 De Wegpolitie UK
Mark Sheenan gebruikt zijn speurhond om een verdachte op te sporen die drugs zou kweken. Jules snelt een mede-officier te hulp.
«
»
15:20 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:20 My Wife and Kids
Jay wil haar gezin meer bijbrengen over de Amerikaanse geschiedenis en organiseert daarom een uitstapje naar het huis van Paul Revers.
«
»
16:45 The Nanny
Omdat Grace zich steeds meer hecht aan haar ingebeelde vriend Imogene besluit Fran de therapiesessies van het meisje drastisch te verminderen zodat ze meer tijd heeft om plezier te maken.
«
»
17:10 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furin een oordeel te vellen over Xena. De Furin besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
18:00 Magnum
Magnum gaat op zoek naar een spion die computerinformatie verkoopt van een groot bedrijf. De directeur van het bedrijf vertelt Magnum dat hij zijn vrouw ervan verdenkt een verhouding te hebben.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Presentatoren Rick en Ortis volgen de agenten tijdens een moeilijke nachtshift. Een auto rijdt zich klem in een doodlopende straat. Hondenagent Ian moet hulp bieden aan het vuurwapenteam.
«
»
19:45 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Charles onderzoeken een zaak van Hitchcock en Scully uit de jaren 80. Intussen kibbelen Amy's brigade en Terry's recherche over de beperkte middelen.
«
»
20:10 Flodder
Henkie blijkt een computerexpert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden spontaan opgelost. Het wordt in Zonnedael opvallend druk met werklieden die allerlei vreemde voorzieningen treffen.
«
»
20:40 Body Double
De claustrofobische tweederangsacteur Jake Scully past op de woning van een van zijn vrienden. Tijdens zijn vrije tijd bespioneert hij de knappe buurvrouw. En hij is blijkbaar niet de enige.
«
»
22:50 The Orville
De upgrade van het hitteschild van de Orville leidt tot een conflict tussen de Moclans en de bemanning.
«
»
23:40 The Orville
Wanneer Isaac niet meer functioneert, reist het team naar zijn thuisplaneet om hem te herstellen. Daar ontdekken ze een geheim dat beter niet aan de oppervlakte was gekomen.
«
»
00:35 My Wife and Kids
Michael gaat naar het tankstation, maar moet ontzettend lang wachten door de klant voor hem.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers