TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:15 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:40 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:00 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:20 Lang Leve Koning Julien
Julien wedt dat hij het team van oom koning Julien kan verslaan en zijn inzet is het hele koninkrijk. Klein probleempje: de beste atleet van Julien is er niet bij.
«
»
07:40 Lang Leve Koning Julien
Mort wordt steeds ontvoerd door aliens. Kunnen Clover en de bende hem helpen voordat de invasie begint?
«
»
08:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:15 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Het is geen geheim dat Lizette verliefd is op Eduard. Wanneer hij ziek wordt, gaat ze hem liefdevol verzorgen. En voor zijn verjaardag organiseert ze een verrassingsfeest.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Suits
Alex en Samantha zetten alles op alles om de volgende partner van de firma te worden. Hun vete dreigt Zane Specter Litt echter fataal te worden.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Shades of Blue
Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.
«
»
14:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
14:45 Vleugels
Fons, Bernard en Bruno zijn volkstuinders en pachten samen een perceel grond. Hoewel het er in hun tuintjes dikwijls heel vrolijk aan toe gaat, zijn het in realiteit drie eenzame zielen.
«
»
16:25 The Voice van Vlaanderen
Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze vijfde Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
«
»
18:15 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
18:20 Beestig
Dierenarts Joshua gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 De 25
Ben Segers, de Kempische Casanova, keek in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van 3 van zijn 42 exen en Jens Dendoncker ging wel héél ver voor een liefdesaanzoek.
«
»
20:30 Lego Masters (BELGIE/NEDERLAND)
Vier Vlaamse en vier Nederlandse duo's gaan de uitdaging aan om de beste Lego bouwwerken te creëren en zo de titel van 'Lego Master 2021' in de wacht te slepen.
«
»
21:55 Da's liefde!
In deze compilatie blikt Jens terug op welke oplossing hij kon bieden aan de dagelijkse ergernissen en irritaties tussen koppels.
«
»
23:20 Life
Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt een van de grootste ontdekkingen in de geschiedenis van de mensheid te doen: het bewijs van van buitenaards leven op Mars.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers