TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:45 Little Man
De criminele dwerg Calvin Sims is pas vrij uit de gevangenis en wil alweer een kostbare diamant stelen. Met de politie op de hielen verstopt Calvin de edelsteen in de handtas van een voorbijgangster.
«
»
14:20 Relic Hunter
Sydney en Nigel gaan op onderzoek uit wanneer het grafkruis van koning Arthur onlangs gebruikt lijkt te zijn als moordwapen in een recente zaak.
«
»
15:05 Relic Hunter
Sydney en haar partner Nigel zijn op avontuur in Spanje. Een paar misdadigers geven zich uit voor het duo en proberen zo kostbare relikwieën in hun bezit te krijgen.
«
»
15:55 The Nanny
Na de plotse breuk met haar verloofde én werkgever Danny gaat Fran Fine, een voormalige huwelijksconsulente uit Queens, aan de slag als handelsreiziger van cosmeticaproducten.
«
»
16:20 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Brighton op school betrapt werd met een sigaret in zijn hand, vreest ze hiervoor de schuld te krijgen en haar job te verliezen.
«
»
16:45 The Orville
De Orville verwelkomt een nieuw bemanningslid aan boord.
«
»
17:40 The Orville
Claires privéleven neemt een onverwachte wending. Gordon doet Bortus een ongewoon voorstel.
«
»
18:30 Chicago Fire
Casey en Severide raken het niet eens over een reddingsoperatie. Hermann brengt zijn dochter mee naar de kazerne. Brett wordt verrast tijdens een wellnessweekend. Kidds sociale leven krijgt een boost.
«
»
19:15 Chicago Fire
Casey en Severide worden tijdens een brand gedwongen om van de vijfde verdieping in een rivier te springen.
«
»
20:00 De Raf & Ronny Show
De eerste talkshow is een feit en gaat live op antenne. Zal de bom ontploffen? Wat zullen de kijkcijfers zijn? Kan iedereen zomaar een talkshow presenteren?
«
»
20:40 Vossenstreken
Anelka, de hond van Stan, graaft tijdens een boswandeling een bot op. Uit verder onderzoek blijkt dat het bot afkomstig is van een mens die al 600 jaar dood is.
«
»
21:35 Vossenstreken
Max gaat langs bij een helderziende om contact te krijgen met zijn overleden vrouw Marie.
«
»
22:35 The Other Side of the Door
Het zoontje van Maria sterft in een tragisch ongeval. Ze is ontroostbaar tot ze hoort dat er een eeuwenoud ritueel bestaat dat haar toelaat afscheid te nemen van haar jongen.
«
»
00:20 Absurdistan
Vandaag is actrice Leen Dendievel te gast in 'Absurdistan'. Zij heeft een persoonlijk probleem, maar wie mag haar dé ideale oplossing voorschotelen?
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers