TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Nieuwsuur
Verslag van de standpunten van de politieke partijen die bij de vorige verkiezingen in de Tweede Kamer kwamen. Vandaag: SP - Lilian Marijnissen.
«
»
08:00 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
08:40 Cheetah Family & Me
De cheeta is het snelste landroofdier op aarde, maar in deze adembenemende documentaire laat natuurfilmer Gordon Buchanan een kwetsbaardere kant zien van deze ontzagwekkende katachtige.
«
»
09:35 On Stage
Hoofdgast Ryanne van Dorst maakt er met haar rockband Dool, luitist Jozef van Wissem, wave-trio De Ambassade, dromerige popband Donna Blue en blackmetalgroep Verwoed een dromerige avond van.
«
»
10:30 Podium Witteman
Het Metropole Orkest speelt Zimmermans arrangement voor de Hitchcock-klassieker Vertigo. * Ensemble Holland Baroque speelt een Magnificat van priester/componist Benedictus Buns.
«
»
11:40 Karim pakt zijn kans
Karim gaat bij minister Slob langs om uit te zoeken wat die aan het probleem van kansenongelijkheid gaat doen. Ook bezoekt hij scholen die er alles aan doen om alle kinderen gelijke kansen te bieden.
«
»
12:10 De Nieuwe Maan
Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:50 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:20 Fryslân DOK
Een vlucht ganzen in V-vorm betekent: winterweer op komst. Boeren, wetenschappers, jagers en een slager over het toenemend aantal ganzen op het platteland en wat daarmee moet gebeuren.
«
»
15:00 NOS Sport: Tennis ABN AMRO finale
Liveverslag van de finale.
«
»
16:15 NOS Sport: Tennis ABN AMRO finale
Liveverslag van Tennis ABN AMRO finale.
«
»
17:20 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland en ontmoeten inspirerende voorgangers.
«
»
17:45 Metterdaad
We zijn te gast in het Museum of Humanity van fotograaf Ruben Timman. In 2001 kreeg Ruben een bijzondere droom: hij was te gast in het Museum der Mensheid en werd daar rondgeleid door Kofi Annan. Vanuit die droom is uiteindelijk dit museum in Zaandam gegroeid.
«
»
18:15 Nederland zingt
Zingen over de liefde die samenbindt en bij elkaar houdt, ook als we op afstand verbonden zijn. Eensgezindheid en onderlinge liefde zijn een geschenk van God.
«
»
18:45 BinnensteBuiten
Margot werd op slag verliefd toen ze de verkoopfoto's van het smalste huis van Dordrecht zag. Het pandje is slechts 280 cm breed, maar één ding weet ze zeker: hier wil ze oud worden.
«
»
19:15 De verandering
Als kind ziet Linda Beiler dingen die niemand anders ziet, zoals overleden mensen. Linda vindt al die dingen maar eng. Ze wordt er zo depressief van dat haar vader haar meeneemt naar een magnetiseur.
«
»
19:45 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:25 De bocht van Van Kooten en de stok van De Bie
Het thema van de Boekenweek 2021 is 'tweestrijd', een gelegenheid om terug te blikken op de aflvering van 'Van Kooten en De Bie' waarin de twee met elkaar overhoop liggen over het medialandschap.
«
»
21:25 Verkiezingen politieke partijen
Politieke magazine.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:00 De Hofkar
Rutger Castricum taxiet in aanloop naar de verkiezingen elke dag een andere politicus.
«
»
22:20 Craith
Als er een dienst gehouden wordt voor Geraint Ellis, wordt die bijgewoond door zowel Cadi en Owen als Connor en Mia.
«
»
00:15 Knielen op een bed violen
Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij, tot Hans een diepreligieuze ervaring heeft en zich verliest in zijn zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven.
«
»
02:07 De Nachtzoen
Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.
«
»
02:20 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:55 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers