TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 The Bold Type
Jane is door het dolle heen wanneer haar artikel voor Scarlet genomineerd wordt voor een prestigieuze prijs. Kat twijfelt of ze een geheim kan toevertrouwen aan Adena.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The House Bunny
Playboybunny Shelley Darlingson wordt van de ene dag op de andere uit de Playboy Mansion gezet. Ze vindt een onderkomen op een universiteitscampus in het studentenhuis van de Zeta Alpha Zeta-club.
«
»
16:15 Better Things
Sam neemt Duke mee naar een wetenschapsavond op haar school, waar ze het moeilijk heeft om haar temperament onder controle te houden.
«
»
16:40 Perfect Harmony
Wanneer een muziekprofessor aan de Princeton universiteit met pensioen gaat, zoekt hij een nieuwe bezigheid. Hij komt bij toeval op een repetitie van het plaatselijke kerkkoor terecht.
«
»
17:05 Perfect Harmony
Arthur houdt zich niet aan de plaatselijke gewoontes en het koor dreigt hiervan het slachtoffer te worden. Omwille van Cash zweert Ginny geen kwaad te zullen spreken over Wayne.
«
»
17:35 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
18:25 Just Go with It
Een plastisch chirurg met bindingsangst raakt verstrikt in een web van leugens wanneer hij een vrouw in bed wil praten. Hij vraagt hulp aan zijn assistente Katherine.
«
»
20:25 Rough Night
Vijf beste vriendinnen komen tien jaar na hun afstuderen aan de universiteit bij elkaar voor een wild vrijgezellenweekend in Miami. Het feest neemt een donkere wending wanneer ze een stripper doden.
«
»
22:15 Vertical Limit
Na een lawine komt alpiniste Annie Garrett vast te zitten op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een reddingsmissie op het getouw.
«
»
00:20 Girlfriends' Guide to Divorce
Abby moet de stad uit vanwege familiale omstandigheden en laat de belangrijke beslissingen over aan Barbara. Jo en Delia houden ontdekkingen voor elkaar geheim.
«
»
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers