TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
06:00 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:10 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:55 Pokmon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:20 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:30 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:40 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Lang Leve Koning Julien
Julien houdt een ideenwedstrijd omdat hij fastfood wil introduceren in het koninkrijk. Maar is het winnende idee een zege of een vloek?
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:10 Wakandy
Show.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:40 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte bemiddelen bij een burenruzie: een vrouw werd door haar buurvrouw bekogeld met gehaktballen. De burgemeester wil dat een einde wordt gemaakt aan een plaag van verkeersbordendiefstallen.
«
»
12:25 Lisa
De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko heeft een oplossing voor het probleem van Emma en Guido. Rudi is helemaal opgetogen over zijn opera-avond, maar net zo goed over het weerzien met Geoffrey.
«
»
14:15 Wittekerke
Elke zit ermee dat er ingebroken is in de containerhaven en dan nog wel tijdens haar eerste nacht als bewakingsagente. Jean-Paul gaat de confrontatie aan met de bezetters van 't Klein Moeraske.
«
»
15:20 Private Practice
Een vrouw zonder baarmoeder vraagt hulp aan Addison en Jake omdat ze toch graag een kind wil. Amelia, die haar leven weer op orde heeft, behandelt een overspelige patint met Parkinson.
«
»
16:15 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:20 Last Man Standing
Vanessa ontdekt een geheim dat de huwelijksdag van Ed en Bonnie flink zou kunnen verstoren.
«
»
16:50 Sturm der Liebe
Annabelle is wanhopig en bedenkt een plan om uit de psychiatrie te ontsnappen. Hildegard probeert Alfons duidelijk te maken dat ze niet zo enthousiast is over zijn grote fruitschaal.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte worden opgeroepen voor een mogelijke inbraakpoging. Hoewel ze eerst denken dat alles in orde is, blijkt al snel dat ze zich hebben vergist.
«
»
18:20 Lisa
Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Hanne is erg zenuwachtig nu de dag van de rechtszaak is aangebroken. Quinten legt aan de rechter uit waarom hij vindt dat Gaston niet veilig is bij Hanne.
«
»
20:40 Game of Talents
Standup-comedian Lukas Lelie en de Nederlandse acteur-zanger Bilal Wahib strijden tegen elkaar, elk geflankeerd door een onbekende landgenoot.
«
»
21:55 Telefacts NU
De veiligheidsdiensten van dit land maken zich grote zorgen over extreemrechtse groeperingen die zich bewapenen en dreigen met een rassenoorlog.
«
»
22:45 Da's liefde!
Jens Dendoncker toetst opnieuw aan de hand van experimenten enkele wetenschappelijke studies over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk.
«
»
23:50 Private Practice
Een vrouw zonder baarmoeder vraagt hulp aan Addison en Jake omdat ze toch graag een kind wil. Amelia, die haar leven weer op orde heeft, behandelt een overspelige patint met Parkinson.
«
»
00:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers