TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Chicago Fire
Casey en Severide raken het niet eens over een reddingsoperatie. Hermann brengt zijn dochter mee naar de kazerne. Brett wordt verrast tijdens een wellnessweekend. Kidds sociale leven krijgt een boost.
«
»
13:50 Chicago Fire
Casey en Severide worden tijdens een brand gedwongen om van de vijfde verdieping in een rivier te springen.
«
»
14:35 De Wegpolitie UK
Jacko probeert een verdachte te stoppen die een pakje uit het raam gooide tijdens een achtervolging. Een jonge bestuurder beweert dat hij werd gedwongen door een familielid om de wet te overtreden.
«
»
15:25 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Michael merkt dat de kinderen niet op een verstandige manier kunnen omgaan met hun zakgeld.
«
»
16:50 The Nanny
Niles is ziek dus bestelt Fran eten bij de Chinees. Maggie is opgetogen wanneer ze merkt dat de jongen die het eten brengt de ober is die haar kuste op het feest van haar vader.
«
»
17:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp.
«
»
18:05 Magnum
Magnum moet als bodyguard optreden voor ballerina Kendall Chase. De diva is allesbehalve gemakkelijk in de omgang, maar toch klikt het.
«
»
19:00 De Wegpolitie UK
De agenten moeten alles in de strijd gooien bij de achtervolging van enkele jonge heethoofden. Jacko zoekt een geseinde tiener. Een gestolen Nissan Micra wordt gespot.
«
»
19:45 Anger Management
Komische serie.
«
»
20:10 Flodder
Sjakie maakt, mede dankzij een heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen.
«
»
20:40 Tomb Raider II: The Cradle of Life
Lara Croft gaat diep in Afrika op zoek naar de doos van Pandora voor die in handen valt van een megalomane wetenschapper.
«
»
22:45 Absurdistan
Vandaag is actrice Leen Dendievel te gast in 'Absurdistan'. Zij heeft een persoonlijk probleem, maar wie mag haar dé ideale oplossing voorschotelen?
«
»
23:25 Mr Inbetween
Aan alles komt een einde, ook aan Kerstmis.
«
»
23:50 Mr Inbetween
Liefdesperikelen, oude vrienden die opduiken en hartjes op bomen.
«
»
00:20 My Wife and Kids
Janet twijfelt of Michael haar nog wel graag ziet. Het lijkt alsof hij enkel nog interesse toont in zijn videospelletjes. Ze besluit dat het tijd is om hulp in te schakelen.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers