TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph wordt aangesteld als voogd van Annabelle. Ze is hier blij mee en denkt dat ze nu snel het ziekenhuis zal mogen verlaten.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Family Pictures
Sylvie en Maggie leiden elk een gelukkig getrouwd leven. Ze kennen elkaar niet, maar wanneer hun studerende dochters elkaar leren kennen, ontdekken ze dat ze wel degelijk iets gemeen hebben.
«
»
16:15 Anger Management
Twee patiënten uit de groep van Charlie krijgen een romantische relatie.
«
»
16:40 Anger Management
Charlie is jaloers als hij ontdekt dat Kate erotische foto's naar iemand stuurt. Hij gebruikt Nolan om haar in de gaten te houden.
«
»
17:05 The Simpsons
Lisa is kwaad op Marge nadat die gezegd heeft dat ze niet van Lisa's jazzmuziek houdt. Marge neemt Lisa mee op een tripje naar Capitol City om het goed te maken.
«
»
17:30 The Simpsons
Wanneer Maggie niet in slaap kan vallen, vertelt Homer haar een verhaaltje over een trip die de Simpsons samen met de Flanders naar de Grand Canyon maakten.
«
»
17:50 Modern Family
Claire en Phil halen opnieuw het rollenspel boven dat ze vorig jaar met valentijn speelden. Jay wil Gloria verrassen, maar zijn plannen worden steeds gedwarsboomd.
«
»
18:20 Modern Family
Het is altijd spannend wanneer de moeder van Claire op bezoek komt. Deze keer maakt oma Dede het extra spannend door een verrassingsgast mee te brengen.
«
»
18:50 The Good Doctor
Na de breuk met Carly stort Shaun zich vol overgave op zijn werk. Claire en Morgan moeten samenwerken bij de behandeling van neurologische problemen bij een student.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo wordt herenigd met een oude vlam wanneer het team samenwerkt met de FBI om een terrorist in Okinawa te pakken. Intussen twijfelt Luca aan zijn winstkansen tijdens een inzamelingsactie.
«
»
20:40 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, per toeval een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
22:55 Mayans M.C.
Wanneer er nieuwe geheimen aan het licht komen, ontstaat er onenigheid binnen de motorbende.
«
»
00:00 Mayans M.C.
Terwijl de overheid probeert het kartel lam te leggen, wordt duidelijk wie aan welke kant staat.
«
»
01:05 Queen of The South
Teresa staat voor een dilemma: New Orleans verlaten of haar normen en waarden aan de kant schuiven.
«
»
01:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers