TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Juryleden: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Escape to the Country
Life-stylemagazine.
«
»
12:30 Love It or List It
Reality-show.
«
»
13:20 Een huis vol
De familie Kraan geniet van hun vakantie in Luxemburg. Er moeten boodschappen gedaan worden en Linda wordt wederom bevestigd in haar mening dat je dit beter niet samen met zeven kinderen kunt doen.
«
»
14:10 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
15:00 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
15:50 Help, Mijn Man Is een Klusser
Als Sietske en Ferdi zeven jaar geleden hun woning in Veendam kopen, hebben ze grootse plannen. Toch lukt het Ferdi niet het huis te verbouwen, tot groot ongenoegen van Sietske.
«
»
16:40 Masterchef Australia
Masterchef Australië heeft dit jaar een nieuwe jury die bestaat uit Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen en maar liefst 24 populaire oud kandidaten.
«
»
17:40 Croky Cup
Verslag van de kwartfinale in de Croky Cup tussen KRC Genk en KV Mechelen, live vanuit de Luminus Arena.
«
»
20:15 Dancing Dimi: Game On
Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat `Dancing Dimi' onder het mes.
«
»
21:00 Spoed Londen
De vijfjarige Milly wordt binnengebracht op spoed nadat ze op haar gezicht viel. De elfjarige Ryan is ook gevallen en hierbij raakte zijn milt zwaar beschadigd.
«
»
22:00 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
23:00 US Kitchen Nightmares
Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van eigenaar en chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles, tot het dweilen van de vloeren.
«
»
23:55 Achter gesloten deuren
Michelle is jaren gelukkig geweest met haar Braziliaanse man Paolo, die voor haar zijn leven heeft omgegooid en naar Nederland is gekomen. Aan dit romantisch verhaal dreigt echter een einde te komen.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers