TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:20 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:40 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:00 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:25 Lang Leve Koning Julien
Terwijl zijn ouders klaarstaan voor vertrek, dwingt Julien hen te komen kijken naar zijn dansoptreden.
«
»
07:45 Lang Leve Koning Julien
Wanneer Juliens ouders de sociaal gestoorde Brodney adopteren als zijn broer doet Julien zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat Brodney zich koninklijk voelt.
«
»
08:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:30 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:20 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Het gerucht doet de ronde dat de sjampetter verschillende vrouwen zwanger heeft gemaakt. Hij is de beschuldigingen beu en trekt naar Antwerpen. Jef, Sander en de pastoor gaan hem zoeken.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Boden probeert een nieuw dieet uit, en dat heeft gevolgen voor zijn humeur. Casey en Severide schatten een oproep anders in. Brett krijgt schokkend nieuws van haar biologische moeder.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Take Two
Wanneer Sam en Eddie geweerschoten horen, stuiten ze op een Hollywoodproducer die zijn minnares heeft neergeschoten. Het kersverse detectiveduo gaat op onderzoek uit.
«
»
14:40 Last Man Standing
Mike en Chuck nemen het tegen elkaar op in de jaarlijkse chili-kookwedstrijd van Outdoor Man. Ryan en Kyle vervangen Kristin en Mandy op de wekelijkse moeder-dochterlunch van Vanessa.
«
»
15:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:20 Lisa
Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa.
«
»
15:50 Lisa
Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven.
«
»
16:15 Lisa
Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is.
«
»
16:45 Lisa
Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert haar in te palmen door haar mee te nemen naar Zoë's concert.
«
»
17:15 Lisa
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen.
«
»
17:35 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:40 Game of Talents
Koen Wauters en de Nederlandse actrice-presentatrice Katja Schuurman strijden tegen elkaar, elk bijgestaan door een onbekende landgenoot.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Blind Getrouwd
Sven en Veerle beleven hun eerste huwelijksdag. Dennis geeft zijn jawoord aan Nathalie. Naarmate de avond vordert zorgt een klein incident echter voor een iets minder uitgelaten sfeer.
«
»
21:10 Sergio & Axel: van de Kaart
Sergio Herman en Axel Daeseleire maken een culinaire roadtrip en dompelen zich onder in de couleur locale. Beginnen doen ze in Thailand.
«
»
22:25 Faroek
Faroek presenteert een mix van opsporingsberichten, eigen reportages en het beste op de internationale crimimarkt.
«
»
23:20 Later Als Ik Groot Ben
Eric Goens keert met Alex Agnew terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Alex' jeugd gaat hij op zoek naar het levensverhaal van de Antwerpse stand-upcomedian.
«
»
00:20 Suits
Alex en Samantha zetten alles op alles om de volgende partner van de firma te worden. Hun vete dreigt Zane Specter Litt echter fataal te worden.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers