TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 This is Us
Kevin en Zoe landen in Vietnam. In het verleden maken Jack en Rebecca een autoreis naar Los Angeles. Er volgen meer onthullingen over Jacks oorlogsverleden.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Diagnosis Delicious
De carrière van chef-kok Dave Oberlin komt in gevaar wanneer er een negatieve recensie verschijnt. Hij moet noodgedwongen aan de slag als leraar in een kookschool.
«
»
16:15 Will & Grace
Jack is stomverbaasd wanneer hij hoort dat zijn vervreemde zoon Elliot zelf ook een zoon heeft, Skip. Grace en Karen kunnen zich niet gedragen in de buurt van de nieuwe, knappe man op het werk.
«
»
16:35 Will & Grace
Grace moet een reeks hotels decoreren voor een onuitstaanbare magnaat. Ondertussen verrast Will zichzelf, en vertelt Beverly Leslie zijn geheim aan Karen.
«
»
17:00 Will & Grace
Wanneer Karen het moeilijk heeft met een persoonlijke kwestie, proberen Will, Grace en Jack haar te helpen. De nieuwe zakelijke relatie tussen Will en Grace komt onder druk te staan.
«
»
17:30 Shades of Blue
Harlee en Wozniak proberen de corrupte inlichtingendienst te linken aan een kartel. Stahl ontdekt dat niet alleen hij Harlee in het oog houdt.
«
»
18:25 Lost World: Jurassic Park 2
Vier jaar na het mislukken van Jurassic Park op Isla Nublar blijkt er nog een eiland met dinosaurussen te zijn. Wetenschapper Ian Malcom gaat met een team op onderzoek uit.
«
»
20:40 Men in Black
Agenten K en J werken voor een speciale eenheid die de buitenaardse wezens op aarde controleert en in de gaten houdt. Ze krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
22:30 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
23:15 Shades of Blue
Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.
«
»
00:10 The Bold Type
Jane is door het dolle heen wanneer haar artikel voor Scarlet genomineerd wordt voor een prestigieuze prijs. Kat twijfelt of ze een geheim kan toevertrouwen aan Adena.
«
»
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers