TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 A la carte
In deze aflevering maakt Johan een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
06:15 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
06:25 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Jol Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
06:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij paneert kippendij die hij serveert met een simpele pasta en tomatensausje.
«
»
07:15 KLAAR IN 20 minuten
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
08:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Caf glace.
«
»
08:25 Winters grillen
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecuen.
«
»
08:45 De Gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
09:35 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
10:00 Peppe's Pizza
Onze eigen pizzabakker Peppe gaat vandaag opnieuw voor een klassieker: de pizza tonno, een pizza met tonijn.
«
»
10:10 Comfort Food
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
10:30 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten s belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
11:00 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
11:35 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
12:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
12:40 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
13:10 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
13:45 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
14:25 A la carte
In deze aflevering maakt Johan een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
14:50 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
15:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij paneert kippendij die hij serveert met een simpele pasta en tomatensausje.
«
»
15:30 KLAAR IN 20 minuten
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
16:00 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
16:35 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
17:05 Pasta & Risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
17:30 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
17:55 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
18:15 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
18:45 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
19:10 De Wereld op je Bord
Ga gerust zitten voor deze masterclass Turkse mezze tabagi in De wereld op je bord. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes.
«
»
19:35 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Palla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
20:40 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
21:25 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
21:55 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:20 Soep!
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
22:35 Peppe's Sicili
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen tbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
23:00 Bal National
Wim vult de gehaktballen met een twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
23:35 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
00:05 De Dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
00:15 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
00:55 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
01:20 Nuances
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
01:55 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
02:15 De Gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
02:55 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
03:35 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
04:00 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:25 Soep!
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
04:40 Peppe's Sicili
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen tbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
05:00 Bal National
Wim vult de gehaktballen met een twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
05:25 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance.
«
»
05:55 De Dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers