TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:36 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu in de stad
De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.
«
»
06:35 Sarah & Duck
Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.
«
»
06:45 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
07:00 Pat a Mat: Zimní radovánky
De winter kan leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. Van het versieren van de kerstboom tot het bakken van koekjes, er is genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.
«
»
07:55 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:05 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Sander en Janessy uit het koor krijgen de coolste dag van hun leven: meehelpen bij de brandweer. De jeugdbrandweer leidt hen op tot echte brandweerman en -vrouw, waarna het serieuze werk begint.
«
»
08:15 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:25 Studio Snugger
Onderwerpen: Minder Meesters, Vuurhaviken, Air Horse, One Babyschild, Draaideur en Kamerplanten.
«
»
08:40 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Flexe Gasten
De Flexe gasten hebben hun eerste track online gezet, maar los van hun tante luistert niemand. In een poging trending te worden besluit Steef de jongens in te schrijven voor het open podium op school.
«
»
09:10 Flexe Gasten
De jongens kijken uit naar hun eerste sessie met muziekdocent Stanley. Hij gaat hen vast helpen een vette hiphoptrack te maken, maar niets blijkt minder waar.
«
»
09:20 Kwartier van het dier
In zijn tropische studio ontvangt Tim den Besten bijzondere dieren en hun eigenaars.
«
»
09:40 Daten met dieren
Sami gaat op date met poesjes; hij is namelijk op zoek naar een real life kattenfilmpje. Helaas mogen de poesjes niet mee naar huis, omdat hij op de zevende verdieping in een flat woont.
«
»
09:50 Taarten van Abel
Jasmijn (10) maakt een taart voor haar peetoom Gijs, die doof is, maar ook langzaam blind aan het worden is. Ze is trots op hem dat hij ook 'van binnen' zo sterk is.
«
»
10:15 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
10:30 Klaas kan alles
Klaas staat voor een bizarre uitdaging. De missie is: Kan Klaas een selfie maken met een hond, tien meter onder water? Klaas kan duiken, maar hoe krijg je een hond zo ver?
«
»
10:55 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
11:20 Zapplive op Zaterdag
Interactief magazine met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen.
«
»
11:55 Steken en Prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
12:10 Make-Up Cup
In de finale wordt Nikkie de Jager bijgestaan door Davina Michelle.
«
»
12:40 Zapp Detective: Het geheime genootschap
In deze dramaserie blijkt dat er een Geheim Genootschap van influencers is. Deze elf bepalen de gehele onlinewereld. Maar iemand komt achter hun geheim en wil hen één voor één uitschakelen.
«
»
14:35 De mooiste sprookjes
Niemand neemt Max serieus, zelfs de geit spot met hem. Daarom besluit hij de wereld in te trekken, net zoals zijn oudere broers.
«
»
15:35 Berts dagbok
Bert wil de coolste jongen van de school worden. Hij denkt dat hij verliefd is op de twee jaar oudere, razend populaire, Leila en ziet daardoor niet hoe Leila's zusje Amira naar hem kijkt.
«
»
16:55 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
17:00 Checkpoint
Kan je een brandje blussen met een kledingkast? Hoe verstop je je hut voor vandalen? En wie zijn er beter in het gips, de jongens of de meiden?
«
»
17:30 Zapp Your Planet
Manon gaat langs bij koning Willem-Alexander om hem een met de hand gebreide trui aan te bieden.
«
»
17:50 Topdoks
Elbert is opgeroepen voor vaccinatie. Rachel wil hem graag prikken en gaat op prikles. Welke vaccins er allemaal zijn, zoekt Elbert uit met knuffels. En waarom kan het coronavirus niet tegen zeep?
«
»
18:05 Kamp Koekieloekie
Arnold is ervan overtuigd dat hij een ster gaat worden tijdens twee weken musicalkamp. Maar tot zijn grote schrik blijkt dat zijn ouders hem niet op musical- maar op natuurkamp hebben afgezet.
«
»
18:30 Hoofdzaken
Sepp schudt een pastarecept uit zijn mouw. Hessel heeft een onruststoker bij zich. Maxime mist iets wat ze zich eigenlijk niet herinnert.
«
»
18:45 Mollenstreken
Lavezzi Rutjes gaat op zoek naar de Mol. Hij bespreekt in zijn studio de aflevering van de avond ervoor. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 NOS Jeugdjournaal Extra: 1 jaar corona
Jeugdprogramma.
«
»
19:45 3 op Reis
Chris maakt een roadtrip door Drenthe en gaat op zoek naar de wilde natuur van de provincie. Jennifer vervolgt haar treinreis door Kenia, waar ze de gemeenschap van Lumo ontmoet.
«
»
20:20 Kiespijn
Te gast: Emma Wortelboer, Frits Huffnagel, Sahil Amar Aïssa en Shelly Sterk.
«
»
21:15 Zondag met Lubach
Arjen Lubach remixt de actuele week, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel.
«
»
21:45 Splntr!
Splinter Chabot ontvangt in zijn talkshow jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media.
«
»
22:30 Beau Séjour
Kato ontdekt dat hoofdinspecteur Alexander Vinken de Hollandse drugsdealer Vanderkerk heeft neergeschoten. Ze is in alle staten en vertelt Charlie wat ze te weten is gekomen over Melanie.
«
»
23:25 Reizen Waes: Vlaanderen
Tom start zijn reis door Vlaams-Brabant in de stad Landen, waar hij aanbelt bij een bekende inwoner. In het Pajottenland, de eindhalte van zijn trip, ontdekt Tom een nieuwe passie: schilderen.
«
»
00:20 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 24: Sparta - Willem II, PSV - Ajax, FC Groningen - Fortuna Sittard en AZ - Feyenoord.
«
»
01:25 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:20 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:10 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 24: Sparta - Willem II, PSV - Ajax, FC Groningen - Fortuna Sittard en AZ - Feyenoord.
«
»
04:05 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers