TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
16:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
17:10 Meester
Komische serie.
«
»
17:40 Nonkel Jef
In het dorp strijken twee Nederlandse toeristen neer. Ze zoeken een lapje grond om hun caravan neer te zetten. Uiteindelijk belanden ze bij Leon, wiens eigendom aan het aardappelveld van Jef grenst.
«
»
18:05 Nonkel Jef
Izzi wil dat Annette bij hem komt wonen, maar hij wordt afgewezen. Roosje begrijpt dat niet. Wanneer Bruno het haar zou vragen, zou ze niet twijfelen, maar Bruno ziet haar niet eens staan.
«
»
18:30 Nonkel Jef
Annette is bij Izzi ingetrokken. Alles verloopt vrij goed tot hij zich verspreekt en haar Odette noemt. Het is duidelijk dat Izzi nog niet aan nieuwe relatie toe is. Bruno en Jef willen hem helpen.
«
»
19:00 Nonkel Jef
In 't Annonceurke wordt in een enquête onthuld dat het slecht gesteld is met de fysieke conditie van de inwoners van Ginderbos. Magda wil hier verandering in brengen en organiseert turnlessen.
«
»
19:25 Nonkel Jef
Jefke wordt drie en dat moet uiteraard gevierd worden. De kleuter wordt getrakteerd op twee feestjes: een op de boerderij bij Nonkel Jef en een in Antwerpen bij Odette.
«
»
19:50 Golden Girls
Blanche en Sophia zijn verwikkeld in een driehoeksverhouding met een oudere Cubaanse sigarenmagnaat.
«
»
20:15 Golden Girls
Terwijl Dorothy, Rose en Blanche zich vervelen ligt Sophia in de clinch met de kruidenier om een nectarine en een stuk vlees, dirigeert ze een jazzband en doet ze vrijwilligerswerk in het ziekenhuis.
«
»
20:35 Golden Girls
Blanche probeert Ham Lushbough het hof te maken, de enige man die haar ooit afwees. Ondertussen gelooft Rose dat ze een UFO over het huis zag vliegen.
«
»
21:00 Golden Girls
Rose wordt genomineerd voor de St. Olaf Vrouw van het Jaar prijs, terwijl Blanche en Dorothy haar prestaties op haar inschrijfformulier verfraaien.
«
»
21:30 Golden Girls
Wanneer Sophia tijdens een honkbalwedstrijd een bal tegen haar hoofd krijgt, zegt Stan dat ze haar verwondingen moet overdrijven om te proberen er een schikking uit te slepen.
«
»
21:55 De Pfaffs
De Pfaffs zijn aangekomen op het cruiseschip en daarop moet natuurlijk getoast worden. Al lijkt het schip voor Sam en Nicolas meer op een ziekenboeg. En bompa heeft er ook al niet veel zin meer in.
«
»
22:25 M*A*S*H
De verpleegsters weigeren op date te gaan tot hun eenzame collega Edwina een date krijgt, dus trekken de mannen strootjes.
«
»
22:50 M*A*S*H
Radar heeft de bons gekregen van zijn vriendinnetje Linda. Hawkeye en Trapper John willen het gebroken hart van hun vriend helen en proberen een afspraakje voor hem te versieren.
«
»
23:15 Wat Nu Weer?
Fran maakt kennis met Ben. De vader van Kittie heeft een huwelijkskandidaat voor zijn dochter gevonden in Amerika.
«
»
23:50 Wat Nu Weer?
Mark wordt geconfronteerd met een radeloos snikkende Moeke. Zij is helemaal ontdaan teruggekomen van haar vakantie met haar steeds uithuizige echtgenoot.
«
»
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

1966. Autobouwer Carroll Shelby en racepiloot Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans.

'Ford v Ferrari', film uit 2019 met oa. Matt Damon en Christian Bale, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers