TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:50 The Kids Are Alright
Mike en Peggy vernemen dat de ouders van Wendi gaan scheiden. Peggy schrikt wanneer ze ontdekt dat Wendi en Eddie alleen werden gelaten, zonder enige vorm van toezicht.
«
»
12:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:50 The Beach House
Cara keert terug naar het rustige eiland waar ze haar jeugd doorbracht. Daar komt ze opnieuw in contact met een oude vlam en ontdekt ze waarom haar moeder haar verzocht terug te keren.
«
»
16:40 Breeders
Terwijl er tussen hem en Ally een zekere afstand blijft, neemt Paul contact op met een oude vriend. Iedereen is verrast wanneer Luke plots een beste vriend blijkt te hebben.
«
»
17:15 The Bold Type
Jane moet zich verantwoorden nadat haar artikel minder goed ontvangen werd dan verwacht. Sutton wordt gevraagd om een fotoshoot te organiseren.
«
»
18:10 Reef Break
Voormalige dievegge Cat Chambers keert terug naar huis, het paradijselijke The Reef. Daar raakt ze betrokken bij een ontvoeringszaak.
«
»
19:05 Confessions of a Teenage Drama Queen
Lola verhuist met haar familie van New York naar een klein dorp. Op haar nieuwe school beseft ze al gauw dat ze niet meer alle aandacht krijgt. Hier staat ze in de schaduw van de populaire Carla.
«
»
20:35 American made
Lijnpiloot Barry Seal wordt door de CIA gerekruteerd om verkenningsvluchten te doen boven het communistische Centraal-Amerika. Al vlug raakt hij betrokken bij een grootschalige clandestiene operatie.
«
»
22:30 A Few Good Men
De onervaren militaire advocaat Daniel Kaffee wordt gevraagd om twee militairen te verdedigen die onterecht beschuldigd worden van moord.
«
»
00:55 Bless the Harts
Jenny gaat aan de slag als nachtmanager bij The Last Supper. Betty en Brenda oefenen hun comedyact tijdens een Pound Pinchers-bijeenkomst.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers